Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Szúrós cserje ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Vásároljon kertészetemből sövénynek való tüskés cserjéket! A kiválasztott növényeket országosan házhoz szállítom!

Cserje vásárlása esetén mindig kérdés, hogy milyen típus legyen a kiválasztott. A szúrós cserjefélék elsősorban védelmi célokat szolgálhatnak, hiszen szinte áthatolhatatlan, biztonságos védelmi vonalat alkotnak.  A kerítés mellé, vagy a kerítés helyett telepített tüskés sövény megakadályozza, hogy illetéktelenek bejussanak a kertbe, hiszen az ágak közötti átbújás nem lehetséges, a sövény megmászása pedig szintén kizárt. A szúrós cserjék nem csak a kert utcafronti részén teljesíthetnek szolgálatot, hanem például a birtok egyéb határvonalait is szegélyezhetik. Nagyobb, nehezen belátható kertek esetében a biztonságérzet eredményesen növelhető, ha a hátsó területeken szúrós, tüskés sövény kerül kihelyezésre.

szúrós cserjék vásárlása Megyeri kertészet

Kertészetem kínálatában szúrós cserjék gazdag választékát találja meg, és azt se feledje, hogy ezek a növények nem csupán praktikusak, de egytől-egyig szép, harmonikus megjelenésűek, így Önnek a dekoratív külcsínről sem kell lemondania! Külön ajánlom Önnek a közkedvelt homoktövist, a klasszikus magyalt, vagy a piros bogyóival díszítő tűztövis változatot

Ne feledje, a szúrós cserjék dísznövényként is helyt állnak, és nem csak a kertbe, hanem az utcafrontra is telepítheti őket!

Borbolya-félék Borbolya-félék
Borbolyafélék vásárlása a Megyeri kertészetben
Homoktövis-félék Homoktövis-félék
Homoktövis fajták széles választékát találja kertészetemben!
Magyal-félék Magyal-félék
Magyal változatok kaphatók kertészetemben!
Rendezés: