Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Ősszel ültethető tavaszi hagymás virág kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Rendeljen kertészetemből ősszel ültethető hagymás virágokat! Széles választékkal, kedvező árakkal várom vásárlóimat!

A tavaszi virágpompa kertben nem csak esztétikai kérdés, a télben megfáradt léleknek is jót tesz, ha a kikeletet csodás, látványos, színes virágok hada hirdeti a kertben! A tavasz gazdag virágzás egyik fő letéteményesei a hagymások, melyeket azonban már ősszel el kell ültetni ahhoz, hogy a telet követően színpompás virágágyások díszítsék a kertet!

Nagyon fontos tudatosítani, hogy a tavaszi hagymásokként említett növénycsoport ültetési ideje az őszi heteket öleli fel, hagyományosan az iskolakezdéstől kezdve lehet kiültetni a talajba a hagymákat. A hagymások családja igen népes, a hagyományos tulipán, nárcisz, jácint, vagy épp liliom mellett kertészetemben számos különleges hagymás virágot is talál, melyekkel bámulatos egyéni forma-, és színkombinációkat alakíthat ki! Az őszi hagymás ültetés egyszerű feladat, egyetlen hétvégi napon elvégezhető, az eredmény pedig tavasszal megfizethetetlen lesz!

tavaszi hagymások vásárlása

Javaslom, hogy vásároljon és ültessen vegyesen a hagymások közül, ha figyelembe veszi az egyes fajok virágzási idejét, hosszú heteken át tartó folyamatos virágzást érhet el! Lejjebb görgetve kertészetem teljes tavaszi hagymás kínálatát megtekintheti, könnyen kereshető csoportokba besorolva!

Rendezés: