Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Ősszel ültethető tavaszi hagymás virág kínálatunk

A tavaszi virágos kerti látkép eléréséhez már ősszel akcióba kell lépni! A tavaszi hagymás néven ismert virágok döntő részét ugyanis ősszel kell elültetni ahhoz, hogy tavasszal virágba boruljanak, az elkésett kikeleti telepítésből már nem lesznek színes virágok!  

A hagymások családja igencsak népes, kertészetem kínálatában a hagyományos tulipán, nárcisz, jácint, vagy épp liliom mellett számos különleges hagymás virágot is talál, melyekkel bámulatos egyéni forma-, és színkombinációkat alakíthat ki! 

 

Tavaszi hagymások gazdag választéka kertészetemben!

 

Az őszi virághagyma ültetés kimondottan egyszerű feladat, egyetlen hétvégi napon elvégezhető, az eredmény pedig tavasszal megfizethetetlen lesz! A virághagymák kezelése könnyű, még a teljesen kezdő kertbarátok számára is gyerekjáték a telepítés! A kiültetett hagymák tavaszig nem igényelnek további gondoskodást!

Azt javaslom Önnek, hogy vásároljon és ültessen vegyesen a hagymások közül! Ha számításba veszi az egyes fajok virágzási idejét, hosszú heteken át tartó folyamatos virágzást érhet el! Lejjebb görgetve kertészetem teljes tavaszi hagymás kínálatát megtekintheti, könnyen kereshető csoportokba besorolva!

Amarillisz Amarillisz
Amarillisz színváltozatok kaphatók kertészetemben!
Rendezés: