Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Virágföld nagy tételben

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 50 másodperc

Kertészetemből nagy tételben is rendelhet virágföldet! A csak teherautóval szállítható nagy mennyiségű virágföldet az egész ország területén kiszállítom Önnek!

Kertészetem különleges szolgáltatása a nagy tételben árult virágföld kiszállítása. Nem ritka eset, hogy valakinek pár zsáknyi földnél jelentősen nagyobb mennyiségre van szüksége, mert például talajcserét kell végrehajtania a kertben, vagy új ingatlan vásárlásakor szeretné felfrissíteni a kerti közeget, de egy nagyobb veteményes vagy virágágyás kialakításakor is szükséges lehet akár több mázsányi minőségi, ellenőrzött hátterű ültetőközeg. Az ilyen mennyiségű virágföldet vagy termőföldet már lehetetlen személygépkocsival elszállítani, erre jelent megoldást, ha kertészetemből rendeli meg a földet, ugyanis az ország bármely településére, egészen az Ön kertkapujáig kiszállítom a megvásárolt árut!

termőföld vásárlás nagy tételben

A kínálatban többféle zsákos termőföldet talál, így választhat általános virágföldet, cserjékhez való termőföldet, vagy éppen savanyú termőföldet. A zsákos termőföld hatalmas előnye az ömlesztett földhöz képest, hogy tápanyagokban dús, kártevő és betegségmentes, állaga pedig éppen megfelelő az azonnali ültetéshez. Amennyiben nagy tételben van szüksége zsákos termőföldre, kedvező árakkal várom megrendelését!

Rendezés: