Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Alacsony növésű díszfák

Díszfa választásánál az egyik legfontosabb szempont a növény majdani, felnőttkori mérete. Amennyiben szűk helyre, vagy például légvezetékek alá olyan csemete kerül, mely 5-7 év múlva gondot okoz magas termetével, sok bosszúság származik a rossz választásból.

Ezért ebben a menüpontban kertészetem alacsony növésű díszfáit gyűjtöttem össze Önnek, hogy egy helyről, biztonsággal válogathasson utcai, kerti fákat olyan területre,  ahol szempont, hogy a jövőben a növény  - szó szerint - ne nőjön a fejére! Fontos tudni, hogy az alacsonyság nem jelent kompromisszumot a dekoratív megjelenést illetően, vagyis a kisebb fák között is rengeteg elbűvölő szépségű fajt talál! 

 

Alacsony termetű díszfák a Megyeri kertészetben!

 

Az alacsony növésű díszfákat kifejezetten ajánlom Önnek abban az esetben, ha légvezetékek találhatók az utcafronti földsáv felett, ha szűkebb, társasházi udvarra szeretne fát telepíteni, ha szorosan az épület vagy magas fal mellé kíván fát ültetni, vagy ha kertje, előkertje kifejezetten kisméretű!

Görgessen lejjebb, és tekintse meg kertészeti webáruházam alacsony termetű díszfáit, hogy kiválaszthassa az Önnek minden tekintetben legmegfelelőbbet!

Rendezés: