Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Jácint kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 25 másodperc

Vásároljon minőségi jácint virághagymát kertészetemből! Színes jácint változatok széles kínálatával állok vásárlóim rendelkezésére!

Aki igazán különleges megjelenésű tavaszi virágot keres, biztosan a jácintot választja, hiszen ez a korán, akár már márciusban nyíló dísznövény csodás, egyedi formájú virágzattal rendelkezik! Az arasznyi hosszúságú, húsos, erős szárakon oszlopos elrendezésben akár 40-50 fürtös virág található, melyek nem csak elbűvölő megjelenésükkel, hanem markáns, édeskés illatukkal is elbódítják a háziakat! Kertészetemben számtalan szebbnél-szebb jácint változatot talál, így ízlése szerint kialakíthat homogén árnyalatú jácint-ágyást, de akár bátran keverheti a színeket is, hogy tarka, vidám látvány legyen a jutalma!

jácint virághagyma a Megyeri kertészetben!

Külön ajánlom az Ön figyelmébe az elegáns kék, az ártatlan hófehér, vagy éppen a buja narancssárga jácint változatokat, a különlegességek kedvelőinek pedig az extravagáns csokros jácintokat javaslom!

A jácint bátran ajánlható kezdő kertészkedőknek is, környezeti igényei alacsonyak, a napos és a félárnyékos fekvést is kedveli, hagymái több éven keresztül a földben maradhatnak, évről-évre újból kihajtanak! Amennyiben Ön is rajong a tavaszi virágpompáért, és az illatos, üde kikeleti kertért, mindenképp telepítsen ősszel jácint virághagymákat dísznövény ágyásaiba!