Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Szivarfa ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Vásároljon kertészetemből szivarfa facsemetét! A kiválasztott növényeket országosan kiszállítom, egészen az Ön kertkapujáig!

A szivarfa igazi városi fa, hiszen a rossz minőségű levegőt jól tolerálja, a növénybetegségekkel szemben pedig ellenálló, ráadásul gondozási igénye alacsony. Természetesen nem csupán utcai faként tekinthetünk rá, szép lombkorona formája, szív alakú, kedves levelei, és májustól nyíló látványos, oszlopszerű virágzata miatt bármely kert szép dísze lehet. Közepes méreténél fogva a kisebb kertekben, előkertekben is remekül mutat!

szivarfa vásárlás Megyeri kertészet

A szivarfa igényei alacsonyak, meleg, napos, huzatmentes  területre ültessük csemeténket, talajigénye is átlagos, a jó szerkezetű, üde földet kedveli. A szivarfát azoknak ajánlom, akik egy esztétikus, formázó metszés nélkül is szép alakú díszfát keresnek, melyet nem kell gyakran ápolási feladatokkal felkeresni!

Kis kertje, szűk utcafronti ágyása van van? Akkor Önnek a szivarfa alacsonyabb „Nana” változata való! Ez a magas törzsre oltott, szabályos gömb alakú díszfa a szivarfa minden előnyével rendelkezik, emellett kompakt méreténél fogva kis túlzással bárhol elfér, kis kertek csodás dísze lehet, és az utcai légvezetékekbe sem nő bele. külön ajánlom ezt a szivarfát társasházi növénynek, belső udvarokba, közös utcai területekre!

Rendezés: