Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Faültetés gyermek születésekor

 

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Ültessen Ön is fát gyermeke, unokája születésének alkalmából! Válasszon kertészetem egészséges, előnevelt facsemetéi közül!

Régi szép szokás volt vidéken, hogy új családtag, gyermek születésekor a szülők vagy nagyszülők egy facsemetét ültettek el. A kis jövevény érkezésével egyidejűleg a földbe kerülő fa összetett szimbólum, hiszen ugyanúgy gyökeredzik a földben, ahogy a gyermek a családban, ugyanolyan erős, magasra törő habitusú lesz, mint a felnőtté cseperedő gyermek, és ugyanúgy kötődni fog mindig a szülői házhoz, mint a gyermek, unoka. A kisgyermek születésének alkalmából ültetett facsemete lehetőleg legyen életerős, hosszú életű, és magasra törő, hogy párhuzamba állítható legyen a gyermek majdani életútjával!

Facsemeték vásárlása megyeri kertészetből

Kertészetemben többféle facsemetét talál, melyek alkalmasak a fent vázolt célra, ebben a menüpontban azokat gyűjtöttem össze, melyeket én külön az Ön figyelmébe ajánlok! Ilyen például a sudár oszlopos gyertyán, az elragadó és bájos szelídgesztenye, a buja törökmogyoró, vagy a tradicionális bükk! Kertészetem facsemetéit koros csemeteként is megvásárolhatja, a 2-4 éves fácskák így akár utólag is a földbe kerülhetnek a gyermek születési idejéhez igazítva!

Rendezés: