Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Faültetés gyermek születésekor

Régi szép szokás volt vidéken, hogy gyermek születésekor a szülők vagy nagyszülők egy facsemetét ültettek el. Az így földbe kerülő fa összetett szimbólum, hiszen ugyanúgy gyökeredzik a földben, ahogy a gyermek a családban, ugyanolyan nagyra nő, mint a kisgyermek, és ugyanúgy kötődni fog mindig a szülői házhoz, mint a gyermek, unoka.

A kisgyermek születésének alkalmából ültetett facsemetének azonban teljesítenie kell bizonyos feltételeket! Lehetőleg életerős, hosszú életű, és magasra törő fának kell lennie, hogy párhuzamba állítható legyen a gyermek majdani életútjával!

Facsemeték vásárlása megyeri kertészetből

 

Kertészetemben többféle facsemetét talál, melyek alkalmasak a fent vázolt célra, ebben a menüpontban azokat gyűjtöttem össze, melyeket én külön az Ön figyelmébe ajánlok!

Ilyen többek közt a sudár oszlopos gyertyán, az elragadó és bájos szelídgesztenye, a buja törökmogyoró, vagy a tradicionális bükk! Kertészetem facsemetéit koros csemeteként is megvásárolhatja, a 2-4 éves fácskák így akár utólag is a földbe kerülhetnek a gyermek születési idejéhez igazítva!

Rendezés: