Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Milyen fát ültessek a kertbe?

Amennyiben Ön nem tud dönteni, hogy milyen fát válasszon kertjébe, éppen jó helyen jár, ebben a menüpontban ugyanis kertészetem legnépszerűbb, legszebb fáit gyűjtöttem össze, hogy Ön ötletet meríthessen, inspirációt nyerjen.

A kerti fa választása sosem egyszerű, mert számos tényezőt kell figyelembe venni, a talaj adottságaitól kezdve, a terület árnyékoltságán keresztül, egészen az adott fa dekorációs értékéig! Legyen szó azonban bármilyen körülményekről vagy igényekről, kertészetemben biztosan megtalálja új kedvencét!

 

Facsemete rendelés a Megyeri kertészetből!

 

A kínálatban szerepelnek kisebb és nagyobb kertekbe való fák, találni fog szabályos, gömb koronájú, vagy éppen egyedi hangulatú, csüngő hajtású fákat is. Legyen kertje bármilyen stílusú vagy méretű, biztosan talál beleillő fiatal facsemetét, de akár több éves, előnevelt csemetét is választhat!

Nagyon fontos tudnia, hogy a kiválasztott facsemetéket más faiskolákkal szemben nem postai úton, vagy futárszolgálattal juttatom el Önhöz, hanem kertészetem saját teherautójával szállítom ki, így Ön garantáltan ép, egészséges, ültetésre kész növényt vehet át!

Rendezés: