Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Galagonya-félék

A galagonya az egyik legsokoldalúbb virágos cserje, mely többféle céllal is meghonosítható a kertben! Egyes változatok szúrós, hatékony sövényként ültethetőek, míg más típusokból szemrevaló kompakt fa nevelhető. Térelválasztóként, parlagi kertrészek kitöltőjeként, és szoliterként is remek választás!

A galagonyát annak javaslom, aki egy tavasszal gazdagon virágzó, látványos bogyótermést hozó, az év minden szakában dekoratív cserjét szeretne, melyet  változattól függően többféle funkcióban használhat kertjében.

 

Galagonya vásárlás a Megyeri kertészetben!

A galagonya nem állít kihívásokat gazdája elé, fényigénye rugalmas, árnyékban is elél, de bő virágzást csak napos fekvésben produkál. Fiatal korábban rendszeres öntözést kíván, később kifejezetten szárazságtűrő lesz, és a talajt tekintve sincsenek az átlagosnál magasabb elvárásai.

Kertészetemben a galagonya alapfaja mellett további izgalmas változatokat is megtalál, így kertje méretének, stílusának megfelelően választhatja ki galagonyáját!

Rendezés: