Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Galagonya-félék

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 60 másodperc

Vásároljon kertészetemből galagonyát! A galagonya többféle változatával állok vásárlóim rendelkezésére, a megrendelt növényeket pedig országosan kiszállítom!

A galagonya az egyik legsokoldalúbb virágos cserje, mely többféle céllal is meghonosítható a kertben. Egyes változatok szúrós, hatékony sövényként ültethetőek, míg más típusokból szemrevaló kompakt fa nevelhető. Térelválasztóként, parlagi kertrészek kitöltőjeként, és szoliterként is remek választás! A galagonya vonzó megjelenésű, mítoszokkal színesített történetű növény, melyet a régebbi korokban hol varázserejű gyógynövényként, hol baljóslatú bokorként tartottak számon, manapság pedig egyszerűen szépsége miatt kerül a kertekbe. Ha ön is szeretne otthonra egy tavasszal gazdagon virágzó, látványos bogyótermést hozó, az év minden szakában dekoratív cserjét, melyet sokféleképpen használhat kertjében, akkor válassza a galagonyát!

Galagonya vásárlás a Megyeri kertészetben!

A galagonya nem állít kihívásokat gazdája elé, fényigénye rugalmas, árnyékban is elél, de bő virágzást csak napos fekvésben produkál. Fiatal korábban rendszeres öntözést kíván, később kifejezetten szárazságtűrő lesz, és a talajt tekintve sincsenek az átlagosnál magasabb elvárásai. Kertészetemben a galagonya alapfaja mellett további izgalmas változatokat is megtalál, így kertje méretének, stílusának megfelelően választhatja ki galagonyáját!

Rendezés: