Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Vérszilva ajánlataink

A vérszilva egy roppant univerzális díszfa, melyet jószívvel ajánlok Önnek is! A vérszilva mérete kompakt, magassága 4-7 méter, így a kisebb kertekbe, előkertekbe is remek választás, de utcafronti faként is helytáll!

Ezen díszfa különlegessége a sötét tónusú, elegáns lombozata, mely, üdítő színfolt lehet a zöld növények között! Tavaszi virágzása különleges látvány, az Ön kertjének is egyedülálló hangulatot kölcsönöz majd. Termése ehető, savanykás ízű kisméretű gyümölcs, de ültetése elsősorban a szépsége, harmonikus megjelenése miatt ajánlott.

 

Vérszilva facsemete kapható kertészetemben!

 

A vérszilva gondozása egyszerű, ez a díszfa a talajjal szemben igénytelen, rendszeres öntözést csak fiatalabb korában igényel (bár később is kedveli a nyirkos közeget), metszése pedig csupán az elhalt hajtások szanálásából áll. Többféle betegség és kártevő fenyegetheti, de szakszerű tartással, életerős csemete nevelésével ezek a problémák kiküszöbölhetőek. 

Kertészetemből a vérszilva több izgalmas, érdekes változatát is megrendelheti, az alapfaj mellett ajánlom figyelmébe az utcára kiváló oszlopos vérszilvát, vagy a zsebkendőnyi kertekbe ideális törpe vérszilvát! A teljes kínálatért görgessen lejjebb!

Rendezés: