Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Virághagyma kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc      

Vásároljon kertészetemből tavasszal virágzó hagymásokat! A kiválasztott virágokat országosan házhozszállítom, egészen az Ön kertkapujáig!

A tavasszal virágzó hagymások minden kert igazi ékességei, hiszen fajtól függően ezek a virágok már kora tavasszal kihajtanak, így a kikeleti időszakban vidámmá, színessé, élettelivé varázsolják a birtokot! A hagymásokat még a kezdő, tapasztalatlan kertészek is biztos kézzel tudják gondozni, az egyszerűen elvégezhető szakszerű ültetést követően ezek a növények alig szorulnak gondoskodásra, hiszen a virághagyma majdnem minden szükséges tápanyagot és nedvességet tartalmaz, amire a virágnak szüksége van! A tavasszal virágzó hagymásokat ősszel kell elültetni, ezt követően tavaszig nem is lesz több feladatunk velük!

tavaszi hagymások a Megyeri kertészetben

Ki ne szeretne az év első, olykor még szürke időszakában díszes tulipánokat, krókuszokat, íriszt, jácintot, vagy felséges császárkoronát csodálni saját kertjében? Ne habozzon, még az őszi időszak előtt szerezze be az egészséges, minőségi, látványos virágokat hozó virághagymákat kertészetemből! A tavasz végére elvirágzó növények hagymái felszedhetőek, és ősszel újra elültethetőek, az így felszabaduló helyre pedig nyári virágok kerülhetnek, ezzel a módszerrel több hónapig tartó folyamatos virágözön érhető el az ágyásokban!

Tipp: a hagymásokat válogassuk össze úgy, hogy legyen köztük kora tavasszal és késő tavasszal virágzó is, így az egész időszak virágos lesz!

Ősszel ültethető tavaszi hagymás virágok Ősszel ültethető tavaszi hagymás virágok
Tavaszi hagymás virágok széles választéka a Megyeri kertészetben!
Rendezés: