Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Virághagyma kínálatunk

A tavasszal virágzó hagymások minden kert igazi ékességei, hiszen fajtól függően ezek a virágok már kora tavasszal kihajtanak, így a kikeleti időszakban vidámmá, színessé, élettelivé varázsolják a birtokot! A tavasszal virágzó hagymásokat ősszel kell elültetni, ezt követően tavaszig nem is lesz több feladatunk velük!

A hagymásokat még a kezdő, tapasztalatlan kertészek is biztos kézzel tudják gondozni, az egyszerűen elvégezhető ültetést követően ezek a növények alig szorulnak gondoskodásra, hiszen a virághagyma majdnem minden szükséges tápanyagot és nedvességet tartalmaz! A tavasszal virágzó hagymásokat ősszel kell elültetni, ezt követően tavaszig nem is lesz több feladatunk velük!
 
Virághagymák gazdag választéka a Megyeri kertészetben!
 
Szeretne Ön is kora tavasztól csodás virágokban gyönyörködni kertjében? Szívesen nézegetne például káprázatos tulipánokat, krókuszokat, liliomot, cikláment, íriszt, vagy éppen jácintot kerti ágyásaiban, előkertjében, esetleg utcafrontján? 
 
Ha a válasza igen, még az őszi időszak előtt szerezze be az egészséges, minőségi, látványos virágokat hozó virághagymákat kertészetemből! Az elvirágzás után a hagymák felszedhetőek, és ősszel újra elültethetőek, az így felszabaduló helyre pedig nyári virágok kerülhetnek, ezzel a módszerrel több hónapig tartó folyamatos virágözönt érhet el!
Rendezés: