Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Virághagyma kínálatunk

A tavasszal virágzó hagymások minden kert igazi ékességei, hiszen fajtól függően ezek a virágok már kora tavasszal kihajtanak, így a kikeleti időszakban vidámmá, színessé, élettelivé varázsolják a birtokot! A tavasszal virágzó hagymásokat ősszel kell elültetni, ezt követően tavaszig nem is lesz több feladatunk velük!

A hagymásokat még a kezdő, tapasztalatlan kertészek is biztos kézzel tudják gondozni, az egyszerűen elvégezhető ültetést követően ezek a növények alig szorulnak gondoskodásra, hiszen a virághagyma majdnem minden szükséges tápanyagot és nedvességet tartalmaz! A tavasszal virágzó hagymásokat ősszel kell elültetni, ezt követően tavaszig nem is lesz több feladatunk velük!
 
Virághagymák gazdag választéka a Megyeri kertészetben!
 
Szeretne Ön is kora tavasztól csodás virágokban gyönyörködni kertjében? Szívesen nézegetne például káprázatos tulipánokat, krókuszokat, liliomot, cikláment, íriszt, vagy éppen jácintot kerti ágyásaiban, előkertjében, esetleg utcafrontján? 
 
Ha a válasza igen, még az őszi időszak előtt szerezze be az egészséges, minőségi, látványos virágokat hozó virághagymákat kertészetemből! Az elvirágzás után a hagymák felszedhetőek, és ősszel újra elültethetőek, az így felszabaduló helyre pedig nyári virágok kerülhetnek, ezzel a módszerrel több hónapig tartó folyamatos virágözönt érhet el!
Kiegészítő Kiegészítő
Kiegészítők hagymás növények kezeléséhez!
Ősszel ültethető tavaszi hagymás virágok Ősszel ültethető tavaszi hagymás virágok
Tavaszi hagymás virágok széles választéka kertészetemben!
Tavasszal ültethető Tavasszal ültethető
Tavasszal ültethető hagymások széles választéka!
Rendezés: