Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Gyümölcsfa kínálatunk

Nincs igazi kert gyümölcsfa nélkül! Bizonyára Önnek is megvannak a kedves gyermekkori emlékei, mikor otthon, vagy a nagyszülőknél a kerti fáról szedte a friss, ropogós almát, a lédús szilvát, vagy a zamatos körtét. Ezeket az élményeket újra átélheti, ha saját kertjébe is gyümölcsfát telepít!

Kertészetem kínálatában gyümölcsfa csemeték roppant széles választékából szemezgethet, így akár a cseresznye, a barack, vagy éppen a meggy a kedvence, biztosan megtalálja, a kínálatban természetesen az összes közkedvelt gyümölcsféle szerepel!

 

Gyümölcsfa házhozszállítás országosan a Megyeri kertészetből!

 

A gyümölcsfák nevelése noha kissé bonyolultabb, mint az átlagos díszfák gondozása, egyáltalán nem  nehéz feladat, így kezdők is bátran belevághatnak a gyümölcsnevelésbe. Gyümölcsfa-csemete választásnál mindig vegye figyelembe az adott faj igényeit (talajminőség, napfény mennyisége, vízigény) és ennek megfelelően válasszon!

Gyümölcsfáimat szabadgyökerű vagy konténeres kiszerelésben is megrendelheti, ha pedig Ön rögtön méretesebb gyümölcsfát szeretne, akkor választhatja a koros csemetéket, melyek már másfél-két méteres állapotban kerülnek kiszállításra! Lejjebb görgetve máris megtekintheti a teljes kínálatot!      

Alma Alma
Almafa fajták széles választékával várom!
Cseresznye Cseresznye
Cseresznye fajták széles választéka!
Körte Körte
Körte fajták kaphatók kertészetemben!
Meggy Meggy
Tekintse meg meggyfa csemete kínálatomat
Mogyoró Mogyoró
Mogyoró fajták széles választékát kínálom!
Őszibarack Őszibarack
Válogasson őszibarack kínálatomban
Szilva Szilva
Szilvafa csemeték a Megyeri kertészetből!
Rendezés: