Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Gyümölcsfa kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Ültessen kertjébe gyümölcsfát, válogasson kertészetem egyedülállóan széles kínálatából gyümölcsfa csemetét! A kiválasztott szabadgyökerű vagy konténeres facsemetét kertkapujáig kiszállítom!

Nincs igazi kert gyümölcsfa nélkül! Bizonyára mindenkinek megvannak a kedves gyermekkori emlékei, mikor otthon, vagy a nagyszülőknél a kerti fáról szedte a friss, ropogós almát, a lédús szilvát, vagy a zamatos körtét. Ezeket az élményeket újra átélheti, ha saját kertjébe is gyümölcsfát telepít.

Kertészetem kínálatában gyümölcsfa csemeték roppant széles választékából szemezgethet, így akár a cseresznye, a barack, vagy éppen a meggy a kedvence, biztosan megtalálja!

Gyümölcsfáimat ráadásul szabadgyökerű vagy konténeres kiszerelésben is megrendelheti, aki pedig rögtön méretesebb gyümölcsfát szeretne, az választhatja a koros csemetéket, melyek már másfél-két méteres állapotban kerülnek kiszállításra!

gyümölcsfa házhozszállítás

A gyümölcsfák nevelése noha kissé bonyolultabb, mint az átlagos díszfák gondozása, egyáltalán nem  nehéz feladat, így kezdők is bátran belevághatnak a gyümölcsnevelésbe. Gyümölcsfa-csemete választásnál mindig vegyük figyelembe az adott faj igényeit (talajminőség, napfény mennyisége, vízigény) és ennek megfelelően döntsünk.

Egyes gyümölcsfák ellenállóbbak, könnyebben nevelhetőek, ez is fontos szempont lehet! Ne feledjük, hogy a gyümölcsfa nem csupán haszonnövény, hanem megjelenésével, szépségével is dekorálja a kertet, így a gyümölcsfa csemeték minden esetben kettős hasznot jelentenek!

Tipp: a konténeres gyümölcsfa csemeték a fagyos hetek kivételével az egész évben ültethetőek!

Szabadgyökerű vagy konténeres?  Szabadgyökerű gyümölcsfa tárolása 


      

Rendezés: