Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Különleges örökzöld kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Válogasson kertészetem különleges örökzöldjei közül! A megrendelt növényeket országosan házhoz szállítom, egészen az Ön otthonáig!

Az örökzöldek a kert szürke eminenciásai, változatlan zöld színükkel, állandóságukkal egész évben dekorálják a kertet, de alapvetően háttérként, a kert alapjaként tekintünk rájuk. Ez azonban nem kell, hogy mindig így legyen! Kertészetem kínálatában bőséges választékban talál olyan örökzöldeket, melyek külalakjukkal, szépségükkel magas szinten díszítik majd az Ön birtokát is! Az ebben a menüpontban található növények örökzöld mivoltuk miatt egész évben levelesek, lombosak maradnak, ugyanakkor esztétikai értékük kiemelkedő, különleges színárnyalataikkal, szemet gyönyörködtető virágaikkal, vagy éppen extravagáns, szokatlan formájukkal messze túlszárnyalják az átlagos örökzöldeket!

különleges örökzöld növények a Megyeri kertészetben

Tekintse meg például az elegáns aranyszínbe burkolódzó arany ír borókát, csodálja meg a káprázatos virágokkal kecsegtető japán szentfát, vagy válassza a különlegesen csavarodó alakú csavart nyugati tuját! Dobja fel Ön is kertjét érdekes, tekintetet vonzó, izgalmasan szokatlan örökzöld növényekkel, melyek egész évben, minden évszakban kertjének ékességei lesznek!

Rendezés: