Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Különleges örökzöld kínálatunk

Az örökzöldek a kert alapvető kellékei, változatlan zöld színükkel, állandóságukkal egész évben dekorálják a területet, de alapvetően háttérként, a kert alapjaként tekintünk rájuk. Ez azonban nem kell, hogy mindig így legyen!

Kertészetem kínálatában bőséges választékban talál olyan örökzöldeket, melyek külalakjukkal, szépségükkel magas szinten díszítenek, esztétikai értékük kiemelkedő, különleges színárnyalataikkal, szemet gyönyörködtető virágaikkal, vagy éppen extravagáns, szokatlan formájukkal messze túlszárnyalják az átlagos örökzöldeket!

 

Különleges cserjefélék széles választéka kertészetemben!

 

Tekintse meg például az elegáns aranyszínbe burkolódzó arany ír borókát, csodálja meg a káprázatos virágokkal kecsegtető japán szentfát, vagy válassza a különlegesen csavarodó alakú csavart nyugati tuját!

Dobja fel Ön is kertjét érdekes, tekintetet vonzó, izgalmasan szokatlan örökzöld növényekkel, melyek egész évben, minden évszakban kertjének ékességei lesznek! Lejjebb görgetve máris megtekintheti a teljes választékot!

Rendezés: