Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Fészkelésre alkalmas fák

Szinte mindenki szereti a madarakat a kertben, hiszen ezek a kis élőlények mozgalmasságot, életteli atmoszférát teremtenek, megfigyelésük pedig nem csak a felnőtteknek érdekes, de a gyerekeknek is hasznos és jó elfoglaltság!

A madarakat pár egyszerű trükkel be lehet csalogatni a kertbe, például etetéssel, ivóvíz, vagy fürdésre alkalmas sekély vizestálka kihelyezésével. A legjobb és legtartósabb madármágnes azonban az olyan fa, melyen szívesen fészkelnek!

 

Madárfészkelésre alkalmas fák a Megyeri kertészet kínálatában!

 

Kertészetem jelen menüpontjában azokat a fákat gyűjtöttem össze Önnek, melyek kifejezetten alkalmasak madárfészkelésre, ültetésükkel szinte biztosra veheti, hogy többféle madárfaj fog beköltözni Önhöz!

Ezek a fafajok természetesen egyéb szempontokból sem vallanak szégyent, hiszen mind gondozhatóságuk, mind esztétikai értékük tökéletesen megfelelő lesz Önnek! Lejjebb görgetve máris megtekintheti a teljes választékot, és akár azonnal meg is rendelheti új, madárbarát facsemetéjét!

Rendezés: