Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Karók, növénytámaszok

A növénytámasztó karók a lehető legegyszerűbb kerti segédeszköznek tűnnek, azonban nem mindig kielégítő megoldás egy letört vesszőt vagy faágat használni, hiszen a támasztékozásnak sok fajtája és többféle oka van, a megfelelő eszköz használatával pedig tartós, érdemi megoldást nyerhető!

Legyen szó fiatal gyümölcsfáról, díszfa csemetéről, futónövényről, zsenge szárú évelőkről, vagy nyurga, sok helyet foglaló szobai zöldről, a karózás, támasztékozás minden esetben fontos feladat, és nem csupán a praktikum miatt, de a növény megfelelő fejlődése okán is!

 

Növény támasztékok és karók széles választéka kertészetemben!

 

Kertészeti webáruházam jelen menüpontjában olyan karókat, növénytámaszokat talál, melyek különféle növényekhez, különféle fejlettségi fokozatokban vethetők be. Kínálok Önnek magas, egyenes bambuszkarót, műanyag rudat, hajlított pálcát, műanyag viráglétrát, vagy éppen a szétálló hajtásokat összefogó félkör alakú támasztó eszközt!

Görgessen lejjebb, és győződjön meg arról, hogy ezek a karók és támasztékok kifejezetten praktikus, ráadásul ízléses kivitelű, esztétikus segédeszközök, melyek jól jönnek majd Önnek fatelepítéskor, veteményezéskor, vagy nagyra nőtt szobanövények kordában tartásakor!

Rendezés: