Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Tavasszal ültethető hagymás virág kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 60 másodperc

Kertészetem kínálatában nagy választékban talál tavasszal ültethető hagymás virágokat! Varázsolja Ön is virágtengerré tavaszi kertjét!

A tavaszi hagymás virágokat általában már az előző év őszén el kell ültetni ahhoz, hogy tavasszal kihajtsanak, és csodás virágözönbe borítsák a kertet. Amennyiben Ön az ősszel ezt a műveletet elmulasztotta, nem kell aggódnia, ugyanis kertészetemből nagy választékban rendelhet olyan hagymás növényeket, melyek tavasszal is ültethetőek! A tavasszal ültethető hagymások választásával Ön ámulatba ejtő színpompás virágágyásokat alakíthat ki, mégpedig anélkül, hogy az előző ősszel el kellett volna ültetnie a hagymákat. Ezek a virágok kiválóan alkalmasak önálló ágyások dekorálására, de izgalmas növénytársítások összetevői is lehetnek. Egyaránt jó választások az előkertbe, a birtok belső részeire, vagy akár az utcafronti zöld sávokba. 

tavasszal ültethető hagymás virágok

Lejjebb görgetve egyedülállóan gazdag választékból szemezgethet, megtalálja a népszerű dáliát, az elegáns kardvirágot,  a bájos csuporkát, de akár a szín szerint válogatott hagymás mixeket is választhatja! Ha Ön ezeket a sorokat ősszel vagy télen olvassa, akkor raktározza el az információt a tavaszi ültetésű hagymásokról, ha pedig most tavasz van, akkor rendeljen bátran ezekből a tavasszal ültethető hagymás virágokból!

Rendezés: