Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Tavasszal ültethető hagymás virág kínálatunk

A tavaszi hagymás virágokat általában már az előző év őszén el kell ültetni ahhoz, hogy tavasszal kihajtsanak, és csodás virágözönbe borítsák a kertet. Amennyiben Ön az ősszel ezt a műveletet elmulasztotta, nem kell aggódnia, ugyanis kertészetemből nagy választékban rendelhet olyan hagymás növényeket, melyek tavasszal is ültethetőek!
 
A tavasszal ültethető hagymások választásával Ön ámulatba ejtő színpompás virágágyásokat alakíthat ki, mégpedig anélkül, hogy az előző ősszel el kellett volna ültetnie a hagymákat. Ezek a virágok kiválóan alkalmasak önálló ágyások dekorálására, de izgalmas növénytársítások összetevői is lehetnek. 
 
tavasszal ültethető hagymás virágok
 
Lejjebb görgetve egyedülállóan gazdag választékból szemezgethet, megtalálja a népszerű dáliát, az elegáns kardvirágot,  a bájos csuporkát, de akár a szín szerint válogatott hagymás mixeket is választhatja!
 
Ha Ön ezeket a sorokat ősszel vagy télen olvassa, akkor raktározza el az információt a tavaszi ültetésű hagymásokról, ha pedig most éppen tavasz van, akkor rendeljen bátran ezekből a tavasszal ültethető hagymás virágokból!
 
Rendezés: