Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Díszfák J-Z

Díszfák A-I  < Ide kattintva válogathat a további díszfák közül

 

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Vásároljon díszfa csemetéket kertészetem gazdag kínálatából! A kiválasztott növényeket országosan házhozszállítom!

Elképzelheteten, hogy egy szépen gondozott, harmonikusan kialakított kertben ne legyenek díszfák! A díszfa választásnak számtalan szempontja lehet, ezért érdemes jó előre kigondolni, hogy milyen fát szeretnénk. Vegyük figyelembe a rendelkezésre álló hely méretét, a fa leendő magasságát, koronájának alakját, és azt is például, hogy mekkora árnyékot fog adni. Körültekintő választással akár évtizedeken át dekorálhatja birtokunkat az adott fa, meghatározva ezzel a kert látképét, a terület funkcionalitását.

Kertészetemben díszfák egyedülállóan széles kínálatát találja, így bármilyen elképzelése van, egészen biztosan talál hozzá megfelelő fafajt! Kisebb kertekbe, utcafrontokra a gömbkoronájú fák ültetését javaslom, ha az árnyékosságnál fontosabb a méret, akkor válogasson az oszlopos díszfák közül, a tavaszi virágözönre vágyóknak a díszcseresznyéket ajánlom,  de természetesen számtalan különlegességet, és az összes hagyományos, kedvelt díszfát is megtalálja faiskolámban!

Tudta-e? Magyarországon egyedülálló módon kertészetem saját teherautójával szállítom ki otthonába a kiválasztott facsemetéket! Ezek a növények méretüknél és súlyuknál fogva személyautóval nem szállíthatóak, így Ön a rendeléssel jelentős fáradságot is megspórol!

Rendezés: