Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Gyógynövény ajánlataink

Gyógynövényeket ültetne? Jó helyen jár, kertészetem széles kínálatából a legértékesebb gyógynövényeket válogathatja össze!

A gyógynövények egészségre gyakorolt kedvező hatása évezredek óta bizonyított tény , így ezen fajok kerti nevelésével Ön nem csupán dekoratív zöld kedvenceket, hanem betegségek, testi tünetek jelentkezése esetén felhasználható gyógyhatású alapanyagot is nyer! A gyógynövények a dísznövényeknél alacsonyabb igényűek, nevelésük szinte gyermekjáték, így kezdő kertészkedőknek is ajánlhatóak. Egy kisebb gyógynövény kertrész, vagy gyógynövény sarok kialakításával roppant esztétikus termesztőhely hozható létre, mely a kert fő látványossága is lehet!

A házilag nevelt gyógynövények hatalmas előnye, hogy hátterük ismert, vegyszermentességük és adalékanyag-mentességük garantált , hiszen mi magunk gondoztuk őket. Ilyen módon a házi ültetvényből a lehető legjobb minőségű gyógynövényeket takaríthatjuk be! Ne habozzon, ültessen  kertjébe vagy balkonveteményesébe  zsálya-féléket , levendulát , mentát , citromfüvet , orbáncfüvet ,  vagy éppen körömvirágot !

Tipp: ne feledje, a házilag termesztett gyógynövény egyszerre szemet gyönyörködtető látvány, és széleskörűen felhasználható gyógyhatású termény!

Rendezés: