Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Virágágyi ágyás rózsa ajánlatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

A virágágyi ágyás rózsák, vagy más néven a parkrózsák a legsokoldalúbban felhasználható, legkiegyensúlyozottabb tulajdonságokkal rendelkező rózsák. Kerti, virágágyi rózsaként leginkább ezek ajánlhatóak, így aki csupán pár tő szép megjelenésű, könnyen gondozható, bármilyen kertstílushoz illeszkedő rózsát vásárolna, mindenképp a parkrózsák között nézzen szét elsőként!

A virágágyi rózsák jellemzően kompakt méretűek, magasságuk 60 és 150 centiméter közötti, így a kisebb és a nagyobb kertekben egyaránt jól mutatnak. Az ágyás rózsák ültetését a központi rózsaágyásba javaslom, elsődleges funkciójuk a hathatós díszítés, amit maradéktalanul meg is tesznek! Az ágyás rózsák sudár, egyenes szárakon hozzák virágaikat, általában egyszerre többet. Ezek a rózsák szinte kivétel nélkül domináns, kellemes rózsaillattal rendelkeznek, így egyszerre több érzékszervünket kényeztetik. A parkrózsák kifejezetten alkalmasak vágórózsának, így ha időről-időre szeretnénk meglepni kedvesünket vagy szeretteinket vázába való vágott rózsával, mindenképp parkrózsát ültessünk!

A virágágyi rózsákat minden kertbe tudom ajánlani, jól kezelhető méretük, változatos szín-, és formaviláguk, bódító illatuk miatt felhasználhatóságuk univerzális, egyaránt jól mutatnak központi ágyásokban, vagy szűkebb előkertekben, esztétikus megjelenésükkel pedig hosszan és hatásosan dekorálnak!

Tipp: a virágágyi rózsákból alacsony, rendkívül dekoratív nyírt sövény is kialakítható a kerítés, vagy a kerti út mentén!

Rendezés: