Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Japánakác ajánlataink

A díszfák és különösen a kisebb méretű díszfák között nagyon kevés az igazán karakteres, csüngő ágrendszerrel rendelkező faj. A csüngő japánakác azonban éppen ilyen, ráadásul nem csupán feltűnő megjelenése, hanem könnyű nevelhetősége okán is bátran ajánlható a kertbarátoknak.

A csüngő japánakác környezeti igényei alacsonyak, a tápanyagban gazdag, jó vízgazdálkodású talajban fejlődik a legszebben, öntözési igénye csak az első 1-2 évben számottevő, egyebekben jó értelemben véve igénytelen faféle, mely remekül mutat az utcafronti földsávokban, a kisebb előkertekben, vagy bárhol a kertben.

 

csüngő japánakác eladó

 

A csüngő japánakác bájos külalakjával hathatósan feldobja a látképet, kompakt méretével (kifejlett állapotban 4-6 méter magas) pedig olyan területeken, kertrészeken is jól elfér, ahová az általánosan használt fák már nem telepíthetőek.

A csüngő japánakác kedves kis leveleivel, egyedi alakjával, és a nyár derekán nyíló apró, de megkapó virágaival az Ön kedvence lesz!

Rendezés: