Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Japánakác ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Vásároljon kertészeti webáruházamból japánakácot! A megrendelt facsemetéket az egész ország területén kiszállítom Önnek!

A díszfák és különösen a kisebb méretű díszfák között nagyon kevés az igazán karakteres, csüngő ágrendszerrel rendelkező faj. A csüngő japánakác azonban éppen ilyen, ráadásul nem csupán feltűnő megjelenése, hanem könnyű nevelhetősége okán is bátran ajánlható a kertbarátoknak. A csüngő japánakác környezeti igényei alacsonyak, a tápanyagban gazdag, jó vízgazdálkodású talajban fejlődik a legszebben, de az átlagos kerti föld jellemzően megfelelő neki, öntözési igénye csak az első 1-2 évben számottevő, különben pedig jó értelemben véve igénytelen faféle, mely remekül mutat az utcafronti földsávokban, a kisebb előkertekben, vagy bárhol a kertben, ahol egy kis hangulatteremtő növénydekorációra van szükség.

csüngő japánakác eladó

A csüngő japánakác bájos külalakjával hathatósan feldobja a látképet, kompakt méretével (kifejlett állapotban 4-6 méter magas) pedig olyan területeken, kertrészeken is jól elfér, ahová az általánosan használt fák már nem telepíthetőek. A csüngő japánakác kedves kis leveleivel, egyedi alakjával, és a nyár derekán nyíló apró, de megkapó virágaival az Ön kedvence lesz!

Rendezés: