Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Gyorsan árnyékot adó díszfák

Kertje növényeit sokféle szempont alapján válogathatja össze a tudatos kerttervezés során, fák esetében pedig az egyik leginkább szem előtt tartott tulajdonság az árnyékolás mértéke!
 
A nyári kerti tartózkodás sokszor kényelmetlenné válik az erős napsütés miatt, sokan pedig a mesterséges elemek helyett jobban szeretik a természetes árnyékadókat, vagyis a dús, széles lombkoronájú fákat. Amennyiben Ön is egy gyorsan cseperedő, bő árnyékot vető fát szeretne, válogasson kertészetem árnyékos díszfái közül!
 
 
Árnyékos díszfák széles választéka kertészetemben!
 
Kertészetem árnyékot adó fái közül ajánlom az Ön figyelmébe az impozáns megjelenésű szomorúfüzet, a sokoldalú császárfát, a közkedvelt nyírfát, vagy az ízletes termést hozó eperfát! A választék természetesen bővebb, melyet megtekinthet, ha lejjebb görget!
 
Az árnyékot adó fáknál különösen fontos a gyors növekedés, azonban Ön megrendeléskor akár méret szerint is válogathat, így akár azonnal egy két-két és fél méteres fát is telepíthet kertjébe, jelentősen lecsökkentve a csemete nevelés idejét!
Rendezés: