Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Ehető termésű cserje ajánlataink

Az ehető termésű cserjék nem csupán fogyasztható, egészséges nassolnivalót kínálnak, hanem termésükkel hatékonyan díszítenek, ráadásul ezen cserjék termései jellemzően vonzzák a madarakat, így madárbarát kert kialakításakor is kihagyhatatlanok ezek a cserjefélék!
 
Egyre inkább terjedő kerti trend a többes haszon elve, mely azt jelenti, hogy ugyanazon növény többféle pozitívummal is rendelkezik. Remekül illenek ebbe az irányzatba az ehető termésű cserjék, hiszen nem csupán díszítenek vagy határvonalat képeznek, de emellett még gyümölcstermőként is funkcionálnak!
 
Ehető termésű cserjék a Megyeri kertészetben!
 
 
Kertészetemben ehető termésű cserjefélék gazdag választékát találja, a könnyebb tájékozódás érdekében külön csoportosítottam Önnek a som-féléket és a madárbirs-féléket, de számos egyéb cserjefajt is megtalál, ha lejjebb görgetve megtekinti a teljes kínálatot!
 
Amennyiben gyümölcsfák helyett, vagy azok mellett szeretné bővíteni kerti növényegyüttesét ehető termést nyújtó díszes növényekkel, válogasson ehető termésű cserjéim közül!
Rendezés: