Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Ehető termésű cserje ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 50 másodperc

Rendeljen kertészeti webáruházamból ehető termésű cserjéket! Hatalmas választékkal, kedvező árakkal, országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

Cserje választásakor sokféle szempont merülhet fel, ezek közül az egyik, hogy a választott növény ehető terméssel rendelkezzen. Miért lehet ez fontos? Az ehető termésű cserjék nem csupán fogyasztható, egészséges nassolnivalót kínálnak, hanem termésükkel hatékonyan díszítenek, ráadásul ezen cserjék termései jellemzően vonzzák a madarakat, így madárbarát kert kialakításakor is kihagyhatatlanok ezek a cserjefélék! Egyre inkább terjedő kerti trend a többes haszon elve, mely azt jelenti, hogy ugyanazon növény többféle pozitívummal is rendelkezik. Remekül illenek ebbe az irányzatba az ehető termésű cserjék, hiszen nem csupán díszítenek vagy határvonalat képeznek, de emellett még egyfajta gyümölcstermőként is funkcionálnak!

Ehető termésű cserjék a Megyeri kertészetben!

Kertészetemben ehető termésű cserjefélék gazdag választékát találja, a könnyebb tájékozódás érdekében külön csoportosítottam Önnek a som-féléket és a madárbirs-féléket, de számos egyéb cserjefajt is megtalál, például az ízletes fügét, a reformétkezés irányzataiban közkedvelt goji bogyót, madárvonzó homoktövist, és különféle bodza-változatokat! Amennyiben gyümölcsfák helyett, vagy azok mellett szeretné bővíteni kerti növényegyüttesét ehető termést nyújtó díszes növényekkel, válogasson ehető termésű cserjéim közül!

Rendezés: