Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Ezüstfa-félék

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 50 másodperc

Vásároljon online kertészetemből ezüstfát! Ezt a dekoratív cserjét több színváltozatban kínálom, a megrendelt növényeket pedig országosan kiszállítom Önnek!

Az ezüstfa féléket azoknak a kertbarátoknak ajánlom, akik egy sűrű ágrendszerű, tömött lombozatú cserjét keresnek, melyet eredményesen ültethetnek sövényként, térhatárolóként, vagy például tarkább ágyások nyugtató háttereként. Az ezüstfa egy kiegyensúlyozott tulajdonságokkal rendelkező 2-4 méter magasra megnövő cserje, mely jól tolerálja a metszést, így formázott sövény is kialakítható belőle. A fiatal ezüstfa vízigénye átlagos, később kifejezetten szárazságtűrő lesz, az átlagos kerti talajokban jól növekedik, fagytűrése pedig összhangban áll a hazai klímával. Az ezüstfa ősszel nyíló apró virágai nagyon kellemes illatúak, ritkábban hozott termése pedig ehető, a bogyók elsősorban a madarak számára lesznek vonzóak! Betegségei, kártevői kisszámúak.

Ezüstfa cserje vásárlás a Megyeri kertészetben!

A különböző ezüstfa változatok eltérő jellegű levelekkel dekorálnak, kertészetemben megtalálja a sárga-tarka, a tarka, és a széleslevelű (deres színezetű) variánsokat is, így kiválaszthatja az Ön kertjébe leginkább illő ezüstfát! Akár utcafrontról, akár kerítés menti beültetésről, vagy a kert belsejébe tervezett térhatárolásról van szó, az átlagon felüli szépséggel rendelkező ezüstfa remek választás!

Rendezés: