Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Ősszel virágzó évelő kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Rendeljen ősszel virágzó évelőket kertészetemből! A kiválasztott növényeket kertkapujáig kiszállítom!

Az évelő ágyások minden kertben fontos szerepet töltenek be, hiszen ezek a növények minden évben újra és újra kihajtanak, így ezen virágok a kert állandó, mégis mindig megújuló dekorációjaként működnek. Az évelőágyások kialakításával biztosítható, hogy a birtokon évenkénti külön ültetés nélkül is folyamatosan legyen virágos, esztétikus dísznövény. Az évelő növényeket nem csupán méretük, habitusuk, vagy virágzatuk színe, alakja alapján válogathatjuk össze, hanem aszerint is, hogy virágzásuk mikor időszerű. Az ősszel virágzó évelők éppen abban az időszakban mutatják legszebb formájukat, mikor a kert növényeinek többsége már veszített esztétikájából, így az őszi évelők ilyenkor is csodásan díszítenek!

Ősszel virágzó évelő növények a Megyeri kertészetből

Amennyiben Ön is ősszel virágzó évelő növényeket keres, hogy a virágzási időszakot kitolja kertjében, a legjobb helyen jár! Kertészetem kínálatában számos izgalmas, ősszel virágzó évelő növényt talál, melyekből látványos, a nyár után is életteli, lüktető virágágyást alakíthat ki! Külön ajánlom az Ön figyelmébe a bájos mini őszirózsát, a zölden burjánzó molnárpántlikát, vagy éppen a sokoldalú és dekoratív sötét rózsaszín varjúhájat! Az őszi évelők teljes kínálatának megtekintéséhez görgessen lejjebb, és válogasson kedvére!

Tipp: amennyiben a virágágyásokba vegyesen ültetünk tavasszal, nyáron, és ősszel virágzó évelőket, nem fog kiürülni az ágyás, folyamatosan mutatós marad!

Rendezés: