Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Tavasszal virágzó évelő kínálatunk

Ön is rajong a színes, látványos virágokért? Válogasson tavasszal virágzó évelő virágaim közül, hogy azokat elültetve, az új évszakot csodás, átlagon felül dekoratív kerti látképpel köszönthesse! 

A tavaszi virágzású évelők választásával Ön színpompás látványt hozhat létre birtokán, a virágzási idő figyelembe vételével pedig úgy ültethet, hogy heteken keresztül mindig legyen éppen virágzó faj az ágyásban!

 

Tavaszi évelő virágok a Megyeri kertészetben!

 

Kertészetem kínálatában tavasszal virágzó évelők széles választékát találja, melyekből fantáziadús, változatos, és persze színpompás virágágyásokat alakíthat ki! Ne feledje, hogy ezek a dísznövények kiválóan alkalmasak arra, hogy egyedi kompozíciókba kerüljenek például tavaszi hagymásokkal, alacsony cserjefélékkel, vagy éppen örökzöldekkel.

A tavasszal virágzó évelők felhasználása igazán változatos lehet, hiszen kerülhetnek az utcafrontra, vagy az előkertbe, szegélyezhetik a kerti utat, hogy a betérőket kápráztassák el, valamint változatos méretű és alakú virágágyások is benépesíthetőek szín szerint csoportosított virágokkal, hogy dús, erőteljes hatást adjanak. 

Rendezés: