Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Alma kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Almafát ültetne? Ne keressen tovább, jó helyen jár! Kertészetem kínálatában almafa csemeték gazdag választékából válogathat, a kiválasztott fát pedig kertkapujáig kiszállítom!

alma facsemete vásárlás

Az alma a gyümölcsök alfája és omegája, nincs magyar ember, aki ne ismerné a népszerű fajtákat, és olyanról sem hallani, aki ne szeretné ezt az ízletes gyümölcsöt. Az almafa egybeforrt a honi kiskertekkel, és nem csupán sokoldalúan felhasználható termése miatt, hanem azért is, mert az almafa növényként is dekoratív, szerethető küllemű fa.

Önnek melyik a kedvence? A pirosan mosolygós Idared, az égővörösen csábító Starking, a ropogósan zöld Mutsu változat, vagy esetleg az extravagáns vörösbelű alma? Webshopomban tucatnyinál is több almafa csemete közül választhat, akár egyszerre több almafajtával is próbát tehet!

almafa csemete eladó

Az almafa nevelése kicsit nagyobb kihívást jelent, mint például a díszfák ápolása, azonban a metszési és növényvédelmi feladatok nem összetettek, könnyen tanulhatóak, ezért az almafákat a kezdő kertészkedőknek is bátran ajánlom! Ne feledje, az alma nem csupán egészséges és vitamindús gyümölcs, hanem esztétikus megjelenésű, a kertet otthonossá, barátságossá varázsoló gyümölcstermő fa is egyben!

Rendezés: