Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Madárbarát kert

A kert kialakításakor, a kert növényeinek összeválogatásakor érdekes és izgalmas szempont lehet, hogy a kert madárbarát legyen! A területre beköltöző szárnyasok élettelivé, vidámmá varázsolják a kertet, remek lehetőséget adva a gyermekeknek, hogy ismerkedjenek a természettel!

A madarak azonban válogatósak, nem fognak bármilyen dísz-, vagy haszonnövény csábításának engedni, ezért ha Ön szeretne igazán csivitelő, madaras birtokot, válogasson kertészetem jelen menüpontjában kínált növények közül!

 

Madárbarát kertbe való növények kertészetemben!

A madárbarát növények jellemzően kétféle módon vonzzák a madarakat, vagy kiváló rejtekhelyet, fészkelési helyet kínálnak, vagy pedig ehető bogyók formájában kínálnak élelmet nekik. Így Ön gazdag forma-, és színválasztékból válogathat, hiszen akad itt sövény, termetes dísznövény, de látványos és dekoratív kerti zöld is!

Görgessen lejjebb és válogasson a madárbarát növények közül, hogy kertjét új ingerekkel gazdagíthassa. Ne feledje, nem szükséges a birtok összes növényét ebből a kategóriából kiválasztani, elég csupán pár darab madarakat vonzó növényt ültetni a siker érdekében!

Rendezés: