Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Olajfa kínálatunk

Az olajfa nagy múltú, mítoszokkal övezett történetű növény, melyet hazánkban elsősorban egzotikus hangulata, formabontó szépsége, és persze ízletes termése miatt tartanak a kertbarátok!

Amennyiben Ön még nem nevel olajfát, itt a lehetőség, hogy rendeljen egyet, kertészetemben ugyanis többféle olajfa változat is hozzáférhető azonnal, ráadásul Önnek a kiszállítással sem kell foglalkoznia, a megvásárolt növényeket ugyanis kertészetem saját teherautóival juttatom el Önhöz!

 

Olajfa vásárlás a Megyeri kertészetből!

 

Az olajfa a magyar éghajlaton a teleket rosszul tűri, ezért dézsás nevelése ajánlott, így tavasztól őszig a teraszt, balkont, vagy a kert egy alkalmas pontját díszítheti, a hideg hetekben azonban beltéren kell tartani.

Az olajfa kifejezetten hosszú életű, örökzöld dísz-, és haszonnövény, melynek világosszürke kérge és mutatós, ezüstös zöld levelei egyaránt átlagon felül dekoratívak. A fa termése a közkedvelt fekete színű olajbogyó, illatos bugavirágzatát pedig májusban bontja!