Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Hazai földben termesztett növények
Képet küldünk, mielőtt kiszállítjuk
Segítünk a nyugdíjasoknak is!

Olajfa kínálatunk

Az olajfa nagy múltú, mítoszokkal övezett történetű növény, melyet hazánkban elsősorban egzotikus hangulata, formabontó szépsége, és persze ízletes termése miatt tartanak a kertbarátok!

Amennyiben Ön még nem nevel olajfát, itt a lehetőség, hogy rendeljen egyet, kertészetemben ugyanis többféle olajfa változat is hozzáférhető azonnal, ráadásul Önnek a kiszállítással sem kell foglalkoznia, a megvásárolt növényeket ugyanis kertészetem saját teherautóival juttatom el Önhöz!

 

Olajfa vásárlás a Megyeri kertészetből!

 

Az olajfa a magyar éghajlaton a teleket rosszul tűri, ezért dézsás nevelése ajánlott, így tavasztól őszig a teraszt, balkont, vagy a kert egy alkalmas pontját díszítheti, a hideg hetekben azonban beltéren kell tartani.

Az olajfa kifejezetten hosszú életű, örökzöld dísz-, és haszonnövény, melynek világosszürke kérge és mutatós, ezüstös zöld levelei egyaránt átlagon felül dekoratívak. A fa termése a közkedvelt fekete színű olajbogyó, illatos bugavirágzatát pedig májusban bontja!