Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Karácsonyfa kínálatunk

Karácsonyfa rendelés az interneten keresztül? Talán elsőre szokatlannak hangzik, ám az internetes fenyőrendelésnek számos előnye van! Önnek nem kell az esti sötétségben az utcai árusok nehezen szemrevételezhető fái között botorkálnia, nem kell törődnie a cipekedéssel, vagy a hazaszállítással. Az online karácsonyfa rendelést választva Ön otthona kényelméből, egyszerűen és praktikusan intézheti a karácsonyi fenyő beszerzését!

Kertészeti webáruházam jelen kategóriájában azokat a vágott és gyökeres fenyőket gyűjtöttem össze Önnek, melyeket megrendelhet karácsonyfaként, hogy az ünnep legfontosabb kelléke biztosan szép és tündöklő legyen!

Karácsonyfa házhoz szállítás országosan!

A széles kínálatban megtalálja a megszokott, klasszikus fenyőféléket, de olyan különlegességeket is kínálok, melyeket az utcai árusoknál jellemzően nem találni! Ön választhatja a lucot, az ezüstfenyőt, a nordmann fenyőt,  de megtalálja a kolorádói fenyőt, a koreai jegenyefenyőt, vagy éppen a szerb lucot is! 

A kínált fenyőket vágott faként és dézsás, tehát élő növényként is választhatja, és természetesen többféle mérettel állok az Ön rendelkezésére, így rendeléskor nappalija méretéhez igazíthatja leendő karácsonyfája magasságát! A kiszállítást kertészetem saját teherautóival végzem, így az érzékeny áru frissen és épségben érkezik meg az Ön otthonába!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.