Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Karácsonyfa kínálatunk

Kedves Kertbarát Vásárlóm!

Ön kertészeti webáruházam karácsonyfának használható fenyőfáit találja ebben a kategóriában. Sokan azzal a kéréssel keresnek meg, hogy biztos forrásból szeretnének fenyőfát vásárolni termelőtől. Magam is nevelek fenyőfákat, de a megnövekedett igény miatt fenyőfa felvásárlást is végzek, melynek során hazai fenyőfa termelőkkel végzek bértermeltetést zalai fenyő-táblákban.

A fenyő rendelése Interneten pár évvel ezelőtt még különös dolognak számított Magyarországon, és a piaci szereplők többségének tevékenysége továbbra is csak a fővárosra és környékére koncentrálódik. Az online fenyőfa rendelés azonban már éppúgy életünk részévé vált, mint bármilyen termék rendelése a világhálón.

Fenyőfa házhozszállítás országosan

Online kertészetem a növény rendelésekhez hasonlóan a vágott fenyőfát és a gyökeres fenyőfát is egészen az Ön kertkapujáig házhoz szállítjaÖn tehát érezze úgy magát oldalamon, mint egy igazi karácsonyi vásárban. Bármit is rendel karácsonyfának, eladó fenyőfáimat házhoz szállítom!

Fenyőfa fajták melyekből válogathat kertészetemben:

Ezüstfenyő, lucfenyő, kolorádói fenyő, koreai jegenyefenyő. Nehezen tudom elfogadni, hogy valaki mű fenyőt, mű karácsonyfát állítson akkor, amikor van olyan fenyőfa, ami nem hullik, tartós, mégis élő, szép és illatos! Ez a Nordmann fenyő. Önt is arra biztatom, hogy ha igazi karácsonyi hangulatot szeretne, válassza a vágott vagy dézsás, valódi karácsonyi fenyőt!

Fenyőfa webáruházam tehát az összes itthon kapható fenyőfafajtát forgalmazza. A karácsonyfa árakat és méreteket minden egyes fenyőfa fajta oldalán pontosan megtalálja. Kellemes fenyőfa válogatást kívánok!

 

Az alábbi táblázatban gyűjtöttem össze a 2017. év karácsonyfa fajtaválasztékomat.
Kellemes karácsonyfa válogatást!

 

Kiszerelés Karácsonyfa fajtája Méret (cm) Ár (Ft) Rövid leírás
konténeres Abies concolor 'Glauca Hortsmann'
– Kolorádói jegenyefenyő
100/125 26.990 Kékes-szürke, ezüstös tűlevelekkel, szabályos kúp alakkal rendelkezik. Fenyőoltvány különlegesség. Tűlevelei 6-8 cm hosszúak, puhák, egyáltalán nem szúrósak, megdörzsölve narancsos illatúak.
konténeres Picea abies
– Lucfenyő
125/150 9.900 Igazi fenyőillata csak a luc fenyőfának van. Tudnia kell azonban, hogy ez a fenyő kezdi el leghamarabb majd hullatni a tűleveleit. Ezért ha teheti parkettára vagy könnyen porszívózható szőnyegre állítsa.
konténeres Picea glauca 'Conica'
– Cukorsüvegfenyő
80/100 14.900 Szabályos kúp alakú, igen dekoratív fenyőfa fajta, mely kis helyeken méltó dísze tud lenni szobájának.
konténeres Picea pungens 'Edith'
– Ezüstfenyő
100/125 29.890 Szabályos kúp alakú karácsonyfa. Tűlevelei világos színűek, fénylő ezüstösek. Hosszabb ideig maradnak fenn tűlevelei, mint a lucfenyőnek.
konténeres Picea omorika
– Szerb luc
125/150 14.990 Karcsú habitusú karácsonyfa. Tűlevelei kemények, szúrósak, rövidek, fonákjukon vékony ezüstös csík húzódik.
vágott Abies nordmanniana
– Nordmann fenyő
150/175 16.690 Széles, kúpos koronaformájú karácsonyfa. Tűlevelei fénylők, sötétzöldek. Sűrű ágrendszerrel rendelkezik.
vágott 175/200 18.990
vágott Picea abies
– Lucfenyő
125/150 7.990 Igazi fenyőillata csak a luc fenyőfának van. Tudnia kell azonban, hogy ez a fenyő kezdi el leghamarabb majd hullatni a tűleveleit. Ezért ha teheti parkettára vagy könnyen porszívózható szőnyegre állítsa.
vágott 175/200 9.990
vágott Picea pungens 'Glauca'
– Ezüstfenyő
125/150 9.900 Szabályos kúp alakú karácsonyfa fajta. Tűlevelei kékeszöldek, ezüstöskék színűek, és rövidek.
vágott 150/200 15.990

 

 Hogyan tároljam a kiszállított karácsonyfámat?

Rendezés: