Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Magnélküli szőlő kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc!

Vásároljon kertészetemből magnélküli csemegeszőlő fajtákat! Az egészséges, ellenálló szőlőtöveket országosan kiszállítom az Ön otthonába!

A házi szőlőnevelés minden kertben remek ötlet, hiszen a szőlő nem csupán vonzó küllemével, atmoszférateremtő megjelenésével dekorálja a területet, hanem ízletes termésével is szolgálja a háziakat. Azoknak a kertbarátoknak, akik nem bor készítésének szándékával telepítenének szőlőt, kertészetem csemegeszőlő fajtáit ajánlom, ezen belül is a magnélküli szőlőket. Főleg a gyermekek kedvelik a biztonsággal nassolható, ízletes magnélküli szőlőszemeket, melyekért ezentúl nem kell a piacra menni, hanem elég a kerti szőlőtőkékről leszakítani a fürtöket!

Magnélküli szőlőfajták a Megyeri kertészetben!

A magnélküli szőlőfajták kínálata széles, ajánlom az Ön figyelmébe a piros szemű Ruby King fajtát, a kék szemű Kismis Moldavszkij változatot, vagy éppen a fehér Sába Királynője magvatlan szőlőfajtát.

Tipp: a szőlő gondozása nem bonyolult feladat, és ugyan igényel egy kevés tanulást és tapasztalást, de akár kezdő kertbarátok is nyugodt szívvel belevághatnak! Magnélküli csemegeszőlőimet főképpen a kisgyermekes háztartásokba ajánlom!

Rendezés: