Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Gömb- és oszlopos koronájú juharfa ajánlataink

Az utcafrontokon gyakran szűkös a rendelkezésre álló hely, vékony a beültethető földsáv, szűk a járda, vagy éppen a légvezetékek közelsége szab gátat a fatelepítésnek. Ilyen esetekben kiváló választás a gömb vagy az oszlopos koronájú juharfa, ugyanis mindkét juhar változat könnyedén áthidalja az imént említett problémákat!

A gömb juhar változat mérete kompakt, nem nő bele a légvezetékekbe, szép lombkorona formáját pedig metszés, alakítás nélkül veszi fel! Az oszlopos változat vékony, így oldalirányban kevés helyet foglal, ugyanakkor magas, sudár termetével feltűnő, látványos díszfája lesz az utcának!

 

oszlopos juhar vásárlás a Megyeri kertészetből

 

Természetesen a gömb és oszlopos juharok kerti ültetésre is kiválóan alkalmasak, magas díszítőértékükkel, optimális helykihasználásukkal jó választások mind a kisebb, mind a nagyobb birtokokon!

A juharok gondozása nem jelent nagy kihívást, még a kezdő kertbarátoknak is bátran ajánlhatóak. Lejjebb görgetve máris megtekintheti webáruházam gazdag gömb és oszlopos juhar kínálatát, és természetesen rendelését is leadhatja azonnal!

Rendezés: