Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Korai eper palánta ajánlatunk

Az eper (helyes nevén szamóca, vagy földieper) az egyik legfinomabb és egyben legdekoratívabb gyümölcs, mely az Ön kertjéből sem hiányozhat! A szamóca isteni zamata, tetszetős külleme, kellemes illata páratlan a gyümölcsök között! 

Az eper fogyasztásával kedvez saját, és családja egészségének is, mivel a szamócának magas a C-vitamin és az ásványi anyag tartalma, s mindemellett energiaszegény gyümölcs. A friss fogyasztáson mellett feldolgozhatja dzsemnek, lekvárnak, s gyorsfagyasztással is tartósíthatja!

 

Korai eper fajták a Megyeri kertészetben!

 

Mikor eper palántát választ, az egyik fő szempont, hogy mikorra várható a termés érése?  Ha minél korábban szeretne epret szüretelni, válogasson a korai fajták közül, melyeket lejjebb görgetve azonnal megtekinthet! Ezek a korai eper fajták fóliás, és szabadföldi termesztésre is alkalmas, bőtermő típusok! 

A telepítésre legalkalmasabb időszak a kora tavasz illetve nyár vége. A szabadgyökerű palántákat mindenképp ezekben az időszakokban ültesse! A konténeres eper palánta vásárlásának az az egyik előnye, hogy  nyáron is tud szamócát telepíteni kertjébe.

Rendezés: