Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Hazai földben termesztett növények
Képet küldünk, mielőtt kiszállítjuk
Segítünk a nyugdíjasoknak is!

Korai eper palánta ajánlatunk

Az eper (helyes nevén szamóca, vagy földieper) az egyik legfinomabb és egyben legdekoratívabb gyümölcs, mely az Ön kertjéből sem hiányozhat! A szamóca isteni zamata, tetszetős külleme, kellemes illata páratlan a gyümölcsök között! 

Az eper fogyasztásával kedvez saját, és családja egészségének is, mivel a szamócának magas a C-vitamin és az ásványi anyag tartalma, s mindemellett energiaszegény gyümölcs. A friss fogyasztáson mellett feldolgozhatja dzsemnek, lekvárnak, s gyorsfagyasztással is tartósíthatja!

 

Korai eper fajták a Megyeri kertészetben!

 

Mikor eper palántát választ, az egyik fő szempont, hogy mikorra várható a termés érése?  Ha minél korábban szeretne epret szüretelni, válogasson a korai fajták közül, melyeket lejjebb görgetve azonnal megtekinthet! Ezek a korai eper fajták fóliás, és szabadföldi termesztésre is alkalmas, bőtermő típusok! 

A telepítésre legalkalmasabb időszak a kora tavasz illetve nyár vége. A szabadgyökerű palántákat mindenképp ezekben az időszakokban ültesse! A konténeres eper palánta vásárlásának az az egyik előnye, hogy  nyáron is tud szamócát telepíteni kertjébe.