Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Páfrány kínálatunk

Mutatós, dús, kissé egzotikus küllemű dísznövényt keres kertjébe, mely feltűnő zöldjével, dús megjelenésével biztosan felkelti a betérő vendégek figyelmét? Akkor könnyen lehet, hogy meg is találta új kerti kedvencét a páfrányban!

A páfrányok keleti származású dísznövények, melyek egyedi, legyezőszerű, nagy lombtömeget képző leveleikkel dekorálnak. A páfrányfélék bevethetők talajtakaróként, parlagi kertrészek esztétikus elfedőiként, vagy egyszerűen az előkert üde színfoltjaként!

 

Páfrány fajták kaphatók kertészeti webáruházamban!

 

A páfrányfélék gondozási igénye közepes, talajuknak mindig kissé nyirkosnak és jó vízelvezető tulajdonságúnak kell lennie, emellett kifejezetten kedvelik az árnyékot, így napos kertrészeken nem érzik jól magukat. Egyebekben a páfrányok életerős, betegségre nem hajlamos, teljesen télálló kerti dísznövények!

Kertészetemben számos páfrányfélét megtalál, lejjebb görgetve máris áttekintheti a teljes kínálatot. Válogasson ezen izgalmas, buja dísznövények közül, hogy az Ön kertje is új dimenziókat nyerhessen általuk!

Rendezés: