Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Fenyőkéreg kínálatunk

Akár praktikus célokról, akár dekorációról van szó, nincs olyan kert, mely nélkülözhetné a jó minőségű, mutatós fenyőkéreg mulcsot! A mulcsanyag hatékonyan óvja meg a talajt az elgazosodástól, a talaj hőháztartására is jótékony hatással van, és segít megtartani a közeg nedvességtartalmát.

A fenyőkéreg mulcs megakadályozza a zavaró por felszállását, vagy éppen a sáros felületek kialakulását. A fenyőkéreg a szobai, vagy balkonon nevelt cserepes, dézsás növényeknél is bevethető, sőt, a szépen gondozott utcafronti ágyásoknál sem nélkülözhető! 

 

fenyőkéreg mulcs vásárlás

 

A fenyőkéreg olyan fontos kellék, mely egyszerre javít a kert képén, látványán, és nagyban hozzájárul a kerti növények egészségéhez, gondtalan fejlődéséhez. Kertészetem kínálatában több méretben talál fenyőkéreg mulcsot, így kiválaszthatja a céljának legmegfelelőbb fenyőkéreg típust!

A fenyőkéreggel beterített terület egyben ápolt, gondozott látványt nyújt, és pusztán díszítésként is alkalmazható, például kerti utak mentén, holtterek kitöltésére, az emelt ágyásokban, vagy éppen a temetői síroknál. A fenyőkéreg mulcs a cserjefélék, tuják, fenyők törzse köré kiszórva különösen esztétikus látványt nyújt majd!

Rendezés: