Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Fenyőkéreg kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Vásároljon kertészetemből sokoldalúan felhasználható fenyőkéreg mulcsot, hogy kertje, virágágyásai, vagy dézsás növényei szebbek, gyommentesek, ápoltak lehessenek!

Akár praktikus célokról, akár dekorációról van szó, nincs olyan kert, mely nélkülözhetné a jó minőségű, mutatós fenyőkéreg mulcsot. A mulcsanyag hatékonyan óvja meg a talajt az elgazosodástóla talaj hőháztartására is jótékony hatással van, és segít megtartani a közeg nedvességtartalmát. A fenyőkéreg mulcs megakadályozza a zavaró por felszállását, vagy éppen a sáros felületek kialakulását. A fenyőkéreg a szobai, vagy balkonon nevelt cserepes, dézsás növényeknél is bevethető, sőt, a szépen gondozott utcafronti ágyásoknál sem nélkülözhető! A fenyőkéreggel beterített terület egyben ápolt, gondozott látványt nyújt, és pusztán esztétikai okokból, vagyis díszítésként is alkalmazható, például kerti utak mentén, holtterek kitöltésére, az emelt ágyásokban, vagy éppen a temetői síroknál. 

fenyőkéreg mulcs vásárlás

A fenyőkéreg olyan fontos kellék, mely egyszerre javít a kert képén, látványán, és nagyban hozzájárul a kerti növények egészségéhez, gondtalan fejlődéséhez. Kertészetem kínálatában több méretben talál fenyőkéreg mulcsot, így kiválaszthatja a céljának legmegfelelőbb fenyőkéreg típust!

Tipp: a fenyőkéreg mulcs a cserjefélék, tuják, fenyők törzse köré kiszórva különösen esztétikus látványt nyújt majd!

Rendezés: