Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Kombinált gyümölcsfák

Kertészetem kínálatában is kuriózumnak számító kombinált gyümölcsfák egyre-másra hódítják meg a kerteket, hiszen számtalan előnnyel büszkélkedhetnek, gondozásukban pedig nem igényelnek sokkal több törődést más gyümölcsfákhoz képest.

De mit is kell tudni a kombinált gyümölcsfákról? Ezeknél a gyümölcsfáknál egyazon törzsre különböző gyümölcsfajtákat oltanak, melyek egymást porozva érlelnek gyümölcsöt, így legtöbbször pollenadó telepítése sem szükséges, végül a termést pedig egyazon fáról takaríthatja be nyár közepétől egészen szeptemberig.

Miért érdemes ilyen fát választania a kertjébe és milyen előnyökkel jár? Ezek a fák kis helyen elférnek, hosszú időn át folyamatosan szedhetők, ráadásul egy fa telepítésével több fajta gyümölcsöt is szüretelhet.

Böngésszen kertészetem kombinált gyümölcsfa kínálatában és válassza ki, az Önnek tetsző kombinációt, hogy többféle kajszi-, őszibarack vagy épp szilva kombinációjából álló fáról szüretelhessen!