Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Kajszibarack kínálatunk

Bár a kajszibarack távol-keleti eredetű, mégis régi, hagyományos magyar gyümölcsként tekintünk rá, ami nem csoda, hiszen hazánkban már közel 500 éve tartjuk és neveljük ezt az értékes gyümölcstermőt!

A kajszibarack neveléséhez a hazai klíma tökéletesen megfelelő, a kajszi fajták fagyállósága jó, talaj-, és vízigényük mérsékelt, tartásuk kezdő kertbarátoknak, vagy a gyümölcstermesztéssel még csak most ismerkedő kertészkedőknek is bátran ajánlható! 

 

Ínycsiklandó kajszibarack

 

A kajszibarack betegségei permetezéssel megelőzhetőek és kezelhetőek, megfelelő trágyázással pedig kimagasló terméshozam érhető el! Oltott csemeték ültetésével a növényvédelmi feladatok jelentősen csökkenthetőek, természetesen ezeket a változatokat is megtalálja kertészetem kínálatában.

A kajszibarack gyümölcse igazán ízletes, és a magyar fajták minősége pedig nemzetközileg is kimagasló! Amennyiben Ön is szeretne saját nevelésű sárgabarackjából csemegézni, válasszon kertészetem kínálatából hagyományos magyar fajtákat, vagy biztos sikerrel kecsegetető oltott kajszi facsemetéket!

Rendezés: