Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Kajszibarack kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Vásároljon előnevelt, ültetésre kész kajszibarack csemetét kertészetemből! A hagyományos fajták mellett oltott csemeték közül is válogathat!

Bár a kajszibarack távol-keleti eredetű, mégis régi, hagyományos magyar gyümölcsként tekintünk rá, ami nem csoda, hiszen hazánkban már közel 500 éve tartják és nevelik ezt az értékes gyümölcstermőt ! A kajszibarack neveléséhez a honi klíma tökéletesen megfelelő , a kajszi fajták fagyállósága jó, talaj-, és vízigényük mérsékelt, gondozásuk kezdő kertbarátoknak is ajánlható! A kajszibarack betegségei permetezéssel megelőzhetőek és kezelhetőek, megfelelő trágyázással pedig kimagasló terméshozam érhető el! Oltott csemeték ültetésével a növényvédelmi feladatok jelentősen csökkenthetőek, természetesen az oltott változatokat  is megtalálja kertészetem kínálatában !

A kajszibarack gyümölcse igazán ízletes, és a magyar fajták - mint például a Ceglédi arany , a Gönczi magyar , vagy a Budapest kajszi  - minősége nemzetközileg elismerten kimagasló ! Amennyiben Ön is szeretne saját nevelésű kajszibarack fa gyümölcséből csemegézni, válasszon kertészetem kínálatából hagyományos magyar fajtákat , vagy biztos sikerrel kecsegetető oltott kajszi facsemetéket!

Tipp: konténeres vagy koros konténeres kajszi facsemete választása esetén az ültetés az egész évben elvégezhető, még nyáron is!

Rendezés: