Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Platán ajánlataink

A platánfa csodálatos, egyedi megjelenésével egyszerre sugároz méltóságot és játékosságot! Vastag, elterülő ágai szokatlan, dús térkitöltést alkotnak, magassága akár 30 méter is lehet, ezért mindenképpen nagyobb kertbe ajánlom az ültetését!

Ez a díszfa ugyanakkor még valamiben jeleskedik, mégpedig abban, hogy városállósága kivételes. Jól viseli a szennyezett levegőt, és azt is eltűri, hogy utcai, parki ültetésnél gyökerei nem nőhetnek nagyra, szerteágazóra, ezért szélesebb utcákba is remek választás útmenti díszfaként

 

platán facsemete vásárlás Megyeri Szabolcs kertészete

 

A platán vásárlása azoknak kiváló ötlet, akik nagyobb méretű kertjükbe, annak központi, nyílt területére keresnek olyan díszfát, mely idővel az egész birtok képét, hangulatát meghatározza.

A platánt a gyermekek is szeretni fogják, jól mászható, játékos küllemű növény, cikk-cakkos levelei, kedves virágzata, és gömbszerű termése izgalmassá, ingergazdaggá avatják ezt a sokoldalú díszfát. A platán talajigénye nem összetett, kedveli a meleg fekvést, az átlagos kerti földben probléma nélkül nevelhető, télállósága kiváló.

Rendezés: