Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Júdásfa ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Vásároljon kertészetemből júdásfa facsemetét! A kiválasztott növényeket országosan kiszállítom, egészen az Ön kertkapujáig!

Gyakran keresnek meg azzal a kéréssel, hogy javasoljak valamilyen egyedi, nem szokványos díszfát, mely ugyanakkor könnyen tartható és nem túl kényes. Ilyenkor mindig jószívvel ajánlom a júdásfát, hiszen az összes előbbi kritériumot teljesíti! A júdásfa kompakt méretű fa vagy bokor, melynek különlegessége, hogy virágai tavasszal a lombfakadás előtt nyílnak, így a közvetlenül a levél nélküli ágakon megjelenő virágok egészen egzotikus, meghökkentően szép látványt biztosítanak!

júdásfa csemete ár Megyeri kertészet

A júdásfa kezdeti növekedési üteme gyors, vagyis hamar magas esztétikájú kerti növénnyé cseperedik, élettartama pedig hosszú, így évtizedekre a kert stabil lakója lesz! A júdásfa termése félarasznyi hosszú barna hüvely, mely őszre jelenik meg a hajtásokon. A júdásfa igényei visszafogottak, a tápanyagdús, átlagos kerti földben szépen növekszik, a meleg, napos fekvést kedveli, kártevői alig akadnak, metszeni nem szükséges. A júdásfa magassága várhatóan 5-7 méter, így közepes, kisebb méretű kertekbe is remek választás!

Tipp: kertészetemben a júdásfa több érdekes, izgalmas változatát is megtalálja, lejjebb görgetve a teljes kínálatot megtekintheti!

Rendezés: