Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Júdásfa ajánlataink

Gyakori igény a kertbarátok részéről, hogy valamilyen egyedi, nem szokványos díszfát vásárolhassanak, mely ugyanakkor könnyen tartható és nem túl kényes. Ha Ön is ilyen fát keres, akkor jó szívvel ajánlom a júdásfát, hiszen az összes előbbi kritériumot teljesíti! 
 

A júdásfa kompakt méretű fa vagy méretes bokor, melynek különlegessége, hogy virágai tavasszal a lombfakadás előtt nyílnak, így a közvetlenül a levél nélküli ágakon megjelenő virágok egészen egzotikus, meghökkentően szép látványt biztosítanak! A júdásfa ráadásul így beelőzi a megszokott tavasszal virágzó növényeket, vagyis telepítésével a virágos időszak kibővíthető!

 

júdásfa csemete ár Megyeri kertészet

 

A júdásfa kezdeti növekedési üteme gyors, vagyis hamar feltűnő, esztétikus kerti növénnyé cseperedik, élettartama pedig hosszú, így évtizedekre a birtok stabil lakója lesz! A júdásfa termése félarasznyi hosszú barna hüvely, mely őszre jelenik meg a hajtásokon.

A júdásfa igényei visszafogottak, a tápanyagdús, átlagos kerti földben szépen növekszik, a meleg, napos fekvést kedveli, kártevői alig akadnak, metszeni nem szükséges. A júdásfa magassága várhatóan 5-7 méter, így közepes, kisebb méretű kertekbe is remek választás! A júdásfát többféle izgalmas változatban kínálom, lejjebb görgetve máris megtekintheti a kínálatot!

 

Rendezés: