Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Sorfa ajánlataink

Az utcai sorfák hathatósan díszítik a lakókörnyezetet, pozitívan változtatják meg az utcaképet, sőt, a fákkal rendezetté, harmonikussá varázsolt látkép az ingatlanárakra is jótékony hatással van!
 
Amennyiben az Ön lakókörnyezetében, háza előtt is üresen árválkodik az utcafronti földsáv, ne habozzon, ültessen Ön is facsemetéket, hogy színesebbé, dúsabbá, természetesebb hatásúvá változtassa a területet! 
 
 
Sorfák széles választéka a Megyeri kertészetben!
 
Széles utak, városba be-, és kivezető főutak, vagy éppen árnyas sétányok, szűk utcák: kertészetemben minden létező közterület fásítási feladatra  talál megfelelő fajt vagy fajtát. Determinált növekedésű oszlopos, vagy nyírás nélkül is gömbkoronájú fákat éppúgy, mint csüngő ágúakat vagy a nyírást kedvelő igazi élő lombkoronát nevelő utcai fákat.
 
Kertészetem kínálatában mindenki biztosan megtalálja a neki legjobban tetsző fafajt, ajánlom például az Ön figyelmébe a látványos bordó levelű juhart, a kellemes emlékeket ébresztő vadgesztenyét, vagy a dekoratív selyemakácot! A teljes katalógusért görgessen lejjebb, és válogasson kedvére!
Rendezés: