Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Kollekció-tavasz

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Vásároljon tavasszal ültethető virághagymákat kertészetemből! Színpompás tavaszi virághagyma-keverékekkel várom kedves vásárlóimat!

A tavasszal ültethető virághagymákat azoknak a virágszerető kertbarátoknak ajánlom, akik nem csak tavasszal, hanem egész nyáron, sőt akár ősszel is gyönyörködni szeretnének hagymás virágaikban. A tavasszal ültethető hagymások hatalmas előnye, hogy az őszi telepítésű virágokkal szemben a virágzási időszak nem ér véget a nyár kezdetével, sőt, ezek a virágok a nyár elejétől kezdve nyílnak! A tavasszal ültethető hagymások köre kifejezetten széles, kertészetemben számos ilyen virágfajt megtalál, ebben a menüpontban azonban nem egy konkrét virágot ajánlok az Ön figyelmébe, hanem olyan izgalmas mixeket, melyekkel Ön csodás, egyedi látványvilágot teremthet!

Tavasszal ültethető hagymás virágok a Megyeri kertészetben!

Tavaszi virághagyma kollekcióim szín szerint válogatott, csoportosított gumók, melyek választásával Ön egyszerűen és teljes bizonyossággal alakíthat ki adott színű vagy színkombinációjú virágágyást! A kínálatban szerepel csupa fehér virágot hozó hagyma, akad piros-fehér válogatás, talál csodás tarka keveréket, vagy éppen a Nap melegét sugárzó piros-narancsos árnyalatokat tartalmazó összeállítást! Amennyiben Ön is szeretne kertjébe, balkonládájába, vagy éppen utcafronti ágyásába egész nyáron virágzó, színpompás hagymás virágokat, válogasson az alábbi hagymás keverékekből!