Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Általános csemegeszőlő kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc!

Vásároljon kertészetemből általános csemegeszőlő fajtákat! Az egészséges, ellenálló szőlőtöveket országosan kiszállítom az Ön otthonába!

Nekünk magyaroknak talán a szőlő az egyik legkedvesebb gyümölcsünk, legyen szó nemes borok alapanyagáról, vagy magában fogyasztott ízletes szőlőszemekről. Kertészetem kínálatában csemegeszőlő fajták széles választékát találja, így az ízlésének, elképzeléseinek legmegfelelőbb szőlőfajtát választhatja ki és rendelheti meg! Évről-évre roppant népszerűek például a kékszemű Moldova R és Néró R szőlők, de sokak kedvence a fehér Attila változat, vagy a zamatos Irsai Olivér csemegeszőlő! Lejjebb görgetve a teljes kínálatot megtekintheti!

Csemegeszőlő fajták a Megyeri kertészetben!

Miért jó a csemegeszőlő a háznál?

A szőlőtőkék már látványukkal is remek hangulatot csempésznek a kertbe, a birtoknak rusztikus ízt, vidékies bájt kölcsönöznek, de a lényeg természetesen a termésen van. Nincs is nagyobb sikerélmény, mint saját nevelésű tőkéinkről betakarítani a finom szőlőt, melyet aztán az egész család élvezhet. Csemegeszőlő fajtáimat azoknak ajánlom, akik nem borkészítési céllal szeretnének kertjükben szőlőt nevelni, hanem pusztán a látvány és a csábító gyümölcs miatt vágnának bele a szőlészetbe!

Rendezés: