Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hálók, geotextíliák, szegélyek és kiegészítőik

Kertészetem ezen menüpontjában roppant praktikus, gyakran egyenesen nélkülözhetetlen hálók, geotextíliák széles választékát találja, valamint természetesen a szakszerű lefektetéshez, méretre vágáshoz szükséges kellékek is megtalálhatók a kínálatban!

A tartósan szép, könnyen gondozható ágyások egyik titka a megfelelő geotextília előzetes lefektetése, melynek segítségével megakadályozható a gyomosodás, a veteményesben és a virágágyásokban is egységes, dekoratív látvány hozható létre, a fenntartási munkálatok pedig jelentősen csökkenthetők!

 

Geotextíliák, kertészeti hálók széles választéka!

 

A geotextíliák mellett egyéb izgalmas termékeket is talál, például veteményes fölé feszíthető madárvédő hálót, jégkár elleni védőhálót, növénytermesztéshez használatos tartóhálót, vagy éppen fák lombkoronáját megóvni hivatott hálót!

A különféle hálók és textíliák mellett praktikus kiegészítőket is kínálok Önnek, ilyen a könnyen kezelhető textil- és hálóvágó szerszám, valamint a különféle, rögzítéshez használatos leszúró cölöpök és tüskék! Amennyiben kertjének bármely pontjára tervez geotextíliát vagy védőhálót lefektetni, mindenképpen görgessen tovább, és tekintse meg a teljes választékot!

Rendezés: