Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Törpe díszfák

Gyakori eset, hogy az ültetésre rendelkezésre álló hely szűkös, és ez nem csupán az aprócska kertek esetében történhet meg. Előfordulhat, hogy egy nagyobb kert kisebb szegletébe, egy szűkös előkertbe, egy zsebkendőnyi utcafronti ágyásba szeretne valaki ültetni hosszan díszló, markáns dísznövényt, például egy kisméretű fát. Ilyenkor a hobbikertész dilemmába kerül, hogy mit válasszon, hiszen a kis helyre való fáknak több kritériumot kell teljesíteniük, elsősorban persze azt, hogy visszafogott méretükkel ne "töltsék túl" a teret, ami nem csak esztétikai kérdés, hiszen számos gyakorlati problémát is okozhat egy kis helyre telepített, de nagy méretűre cseperedő fa. Amennyiben Ön is éppen olyan díszfát keres, melynek extra kicsi helyigénye van, jó helyen jár, mert kertészeti webáruházam ezen menüpontjában kifejezetten a szűk helyekre ideális törpe díszfákat gyűjtöttem össze!

törpe növésű díszfák

Lejjebb görgetve tehát olyan válogatást talál törpe növésű díszfákból, melyeket biztonsággal ültethet egy kisméretű előkertbe, utcafronti ágyásba, vagy egy apró kerti sarokba. Törpe fáim között ugyanakkor talál gyümölcstermő fajokat is, így amennyiben úgy akarja kitölteni a szűkös helyet egy díszes fával, hogy közben még ehető termést is nyer, akkor itt megtalálhatja új kedvencét!

Ne feledje, hogy a kertészetemből megrendelt facsemetéket munkatársaim a kertészet saját teherautójával, szakszerűen kezelve szállítják ki Önnek, mégpedig az ország teljes területén!

Rendezés: