Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Mézbogyó kínálatunk

A különleges gyümölcsök kedvelőinek ajánlom a mézbogyót, melyet egyszerű nevelni, termése ízletes, ráadásul növényként is remek kerti dísz! A mézbogyó nagy előnye, hogy betegségei, kártevői nem ismertek, így még a kezdő kertbarátok is bátran telepíthetik!
 
A mézbogyó fagyállósága átlagon felüli, még a legzordabb magyar teleket is túléli! A mézbogyó mézes illatú, kedves megjelenésű bogyótermése a nyár elején érik be, nyersen is kiváló nassolnivaló, de a konyhában is változatosan felhasználhatóak a szemek!
 
 
mézbogyó vásárlás
 
A mézbogyó jó értelemben vett igénytelensége miatt szinte bármilyen adottságú kertbe ültethető, arra azonban figyelni kell, hogy az enyhén savanyú talajt kedveli. A mézbogyó vízigénye közepes, fényigénye is átlagos, tartása kimondottan könnyű feladat.
 
Amennyiben Ön egy nem megszokott, küllemét és termését tekintve is extravagáns, kompakt méretű gyümölcstermőt keres, a mézbogyó személyében máris megtalálta új kedvencét!
Rendezés: