Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Termős és porzós kivi kínálatunk

A kerti kivi termesztés egyre nagyobb teret hódít, hiszen a kivi tökéletesen nevelhető a magyar éghajlaton! A kivi egy izgalmas gyümölcs, mely igazán egyszerűen gondozható, a megjelenését tekintve roppant látványos, és akár a kezdő kertbarátoknak is bátran ajánlható!
 
A gazdag kivitermés (és egyáltalán a termés) titka ugyanakkor, hogy egyszerre kell termős és porzós kivi növényeket ültetni, hogy a megtermékenyülés bekövetkezzen, és a gyümölcs kifejlődjön. Önnek nem kell mást tennie, mint hogy kertészetemből egyszerre rendel termős és porzós kivit, majd ezeket elülteti kertjébe!
 
 
termős porzós kivi vásárlás
 
 
A bőséges kivi terméshez a kivi növényeket párban érdemes ültetni. Egy porzós mellé egy termőset. Ugyanakkor egy porzós kivi képes 2 - 5 termős kivit is beporozni! A tőlem vásárló kertbarátoknak jellemzően azt tanácsolom, hogy 1 porzós kivi mellé, 4 vagy 5 darab termős kivit vásároljanak, ez jó iránymutatás lehet Önnek is!
 
Lejjebb görgetve megtalálja kertészetem teljes termős és porzós kivi választékát, rendelését akár máris leadhatja, a megvásárolt növényeket pedig az ország teljes területén kiszállítom Önnek!
Rendezés: