Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Évelő kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Kertészetemben évelő növények gazdag választékát találja, válogasson közülük kedvére! A kiszemelt növényeket országosan kiszállíton az Ön otthonába!

Az évelő növények a kert állandóságát, változatlanságát alapozzák meg, míg ugyanis az egynyáriak, vagy az idényjellegű dísznövények csupán ideiglenesen dekorálják a kertet, addig a hosszú ideig az ágyásokban maradó évelők a biztos alapot, az esztétikus keretet adják a birtoknak. Az évelő növények tavasszal vagy nyaranta újra és újra kihajtanak, így telepítésükkel az adott kertrész karbantartása egyszerűbbé válik, a dekorációs érték viszont változatlan marad! Az évelőágyások akár a kert központi részét is díszíthetik, de az előkert is betelepíthető velük, sőt, az utcafronti ágyásokban is jó szolgálatot tesznek!

Kertészetemben több kategóriában kínálom évelő növényeimet, így Ön pontosan kiválaszthatja, hogy hová, mit szeretne ültetni. Válogathat napos helyre, félárnyékba, vagy árnyékba való évelők közül, a parlagi területeket a talajtakaró évelőkkel fedheti be, szemezgethet a díszfüvek közül, illetve azt is eldöntheti, hogy tavasszal, nyáron, sőt akár ősszel virágzó évelő növényeket szeretne-e! Az évelő növények széles köre és változatos megjelenése, habitusa miatt Ön a kertjét teljesen egyedivé varázsolhatja, a helyes választással pedig csaknem az egész évben dekoratív, színes, virágos növényeket gondozhat!

Tipp: a sziklakertek rajongóinak a sziklakertekbe való évelő növényeket ajánlom!

Rendezés: