Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Nyáron virágzó évelő kínálatunk

A tavaszi virágözön után a díszágyások kiürülnek, és a kert esztétikáján csorba esik. Ezért azt javaslom Önnek, hogy a korán elvirágzó dísznövények mellett ültessen nyáron is virágos dísznövényeket is, így a nyári hónapokban sem marad kertje igéző színek, formák, és illatok nélkül! 
 
A nyáron virágzó évelők hatalmas előnye, hogy évről-évre újra kihajtanak, így nem kell minden tavasszal fáradságos ültetéssel és előkészületi munkákkal újratelepítenie őket. A nyáron is virágzó évelők biztosítják az üde, vidám, színpompás hangulatot az Ön kertjében, ezért mindenképpen kifizetődő ilyen évelőket meghonosítani a kerti ágyásokban!
 
Válogasson kertészetem nyáron virágzó évelői közül!
 
 
A nyáron virágzó évelők bátran telepíthetőek az utcára néző előkertbe, hogy az egész épület kellemes kisugárzását megalapozzák, de ezek a virágos szépségek az utcafronti földsávokon is jól mutatnak majd, mindemellett ezek a színes virágok a társasházi közös területeken is jótékonyan javítják az összképet!
 
A nyáron virágzó évelők választéka roppant széles, kertészetemben több tucatnyi faj közül válogathat, a teljes kínálat megtekintéséért egyszerűen görgessen lejjebb! Ne feledje, ha különböző színű és méretű nyári évelőket ültet össze, akkor teljesen egyedi hangulatú és különleges látványvilágú vegyes ágyásokat hozhat létre!
Sásliliom fajták Sásliliom fajták
Sásliliom fajták széles választéka a Megyeri kertészetben!
Rendezés: