Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Kertkapuig szállítás

A kiszállítás során - lakjon az országban bárhol - egészen a kertkapujáig szállítom Önnek Magyarországon egyedülálló módon a megrendelt növényeket.

Magyarország teljes területén kertészetemből a rendelések kiszállítása folyamatos, hétfőtől vasárnapig minden nap.

Szállítási díjaink növények vásárlása esetén:

 

* A növények tálcában, szaporítóládában és/vagy tiszta csomagolásban vannak, a nagyobb növények, földlabdás esetleg szabad gyökerű növények kiszállítása is az európai növényszállítási módoknak megfelelően történik, CC kertészeti kocsik alkalmazásával, zárt teherautóban.

 

Csomagolás mentes - környezetkímélő kiszállítás

Kertészetem abban is különleges, hogy a lehető legkevesebb csomagolóanyagot használja fel a kiszállítás során. Tehát Ön biztos lehet benne: ha tőlem rendel, akkor a műanyagok (mivel alig használunk belőle) nem kerülnek végül a tengerekbe, erdőkbe stb. A legtöbb növényemet természetes anyagból készült juta-szövet-háló védi, vagy teljesen csomagolás nélkül, mégis sérülésmentesen juttatom el az Ön kertkapujáig.

 

Minőségi szállítás az Ön kertkapujáig:
Növényeim kiszállításában segítenek:

Teherautóimat melyekkel folyamatosan végzem a kiszállítást 19 megyében és a fővárosban, több évtizedes tehergépjármű vezetői gyakorlattal rendelkező kollégáim vezetik

  Tóth Zoltán
Tóth Zoltán(Zoli)
  Keresztesi Tamás
Keresztesi Tamás(Tomi)
  Micsu Károly
Micsu Károly(Karcsi)
  Holosnya Róbert
Holosnya Róbert(Robi)
  Sütő Tibor
Sütő Tibor(Tibor)

Kérem segítse munkánkat: Amennyiben zsákutcában lakik, vagy meredek, szűk esetleg egyirányú utcába is be kell hajtani azt kérem a megjegyzés rovatba jelezze! Ha tanyán vagy erdőben, esetleg olyan helyen él ahol a GPS nem pontosan tudja beazonosítani a helyet, kérem szintén írja meg! Lakjon bárhol az országban, mi a kertkapujáig szállítjuk a megrendelt növényeit.

 

 

A közeli jövő kertészete

Kedves Kertbarát Vásárlóm!

Ha tőlem vásárol, akkor jó ha tudja, mit tervezek. Már tűkön ülök, és naprakészen figyelem az elektromos autók térnyerését. Alig várom, hogy a piacon végre megjelenjenek a 100%-ban elektromos 3,5 tonnás kisárusszállító teherautók. Abban a pillanatban, hogy ezek Magyarországon is elérhetőek lesznek a mindennapi kereskedelmi működéshez elegendő hatótávval, úgy kertészetemmel szeretnék az elsők közé tartozni, akik a diesel teherautóikat 100%-ban elektromosra cserélik. Ha tőlem vásárol, akkor egy olyan magyar családi kertészetnél vásárol, ahol a környezet védelmét komolyan gondoljuk.