Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Kertkapuig szállítás

 

A kiszállítás során - lakjon az országban bárhol - egészen a kertkapujáig szállítom Önnek Magyarországon egyedülálló módon a megrendelt növényeket.

Magyarország teljes területén kertészetemből a rendelések kiszállítása folyamatos, hétfőtől vasárnapig minden nap.

 
kertészet a kapuig
Szállítási díjaink növények vásárlása esetén:
kertkapuig
Házhozszállítási díjak
90.001 Ft feletti vásárlás esetén: INGYENES
5.001 Ft - 90.000 Ft közötti vásárlás esetén: 4.290 Ft

 

 

* A növények tálcában, szaporítóládában és/vagy tiszta csomagolásban vannak, a nagyobb növények, földlabdás esetleg szabad gyökerű növények kiszállítása is az európai növényszállítási módoknak megfelelően történik, CC kertészeti kocsik alkalmazásával, zárt teherautóban.

 

Csomagolás mentes - környezetkímélő kiszállítás

Kertészetem abban is különleges, hogy a lehető legkevesebb csomagolóanyagot használja fel a kiszállítás során. Tehát Ön biztos lehet benne: ha tőlem rendel, akkor a műanyagok (mivel alig használunk belőle) nem kerülnek végül a tengerekbe, erdőkbe stb. A legtöbb növényemet természetes anyagból készült juta-szövet-háló védi, vagy teljesen csomagolás nélkül, mégis sérülésmentesen juttatom el az Ön kertkapujáig.

 

Minőségi szállítás az Ön kertkapujáig:
Növényeim kiszállításában segítenek:

Teherautóimat melyekkel folyamatosan végzem a kiszállítást 19 megyében és a fővárosban, több évtizedes tehergépjármű vezetői gyakorlattal rendelkező kollégáim vezetik

  Keresztesi Tamás
Keresztesi Tamás(Tomi)
  Micsu Károly
Micsu Károly(Karcsi)
 
kertkapuig

Kérem segítse munkánkat: Amennyiben zsákutcában lakik, vagy meredek, szűk esetleg egyirányú utcába is be kell hajtani azt kérem a megjegyzés rovatba jelezze! Ha tanyán vagy erdőben, esetleg olyan helyen él ahol a GPS nem pontosan tudja beazonosítani a helyet, kérem szintén írja meg! Lakjon bárhol az országban, mi a kertkapujáig szállítjuk a megrendelt növényeit.

 

 

A közeli jövő kertészete

Kedves Kertbarát Vásárlóm!

Ha tőlem vásárol, akkor jó ha tudja, mit tervezek. Már tűkön ülök, és naprakészen figyelem az elektromos autók térnyerését. Alig várom, hogy a piacon végre megjelenjenek a 100%-ban elektromos 3,5 tonnás kisárusszállító teherautók. Abban a pillanatban, hogy ezek Magyarországon is elérhetőek lesznek a mindennapi kereskedelmi működéshez elegendő hatótávval, úgy kertészetemmel szeretnék az elsők közé tartozni, akik a diesel teherautóikat 100%-ban elektromosra cserélik. Ha tőlem vásárol, akkor egy olyan magyar családi kertészetnél vásárol, ahol a környezet védelmét komolyan gondoljuk.

elektromos teherauto noveny hazhozszallitas