Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Krókusz kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Vásároljon kertészetemből minőségi krókusz virághagymát! A kiválasztott növényeket rövid határidővel juttatom el az Ön otthonába!

Kis méret, hatalmas szépség, ez a krókusz! A tavasz egyik legbájosabb virága már rendelhető, ráadásul több izgalmas változatban és színben! A krókusz a kora tavaszi időszak legüdébb színes virága, nem hiányozhat egyetlen szépen ápolt kertből sem. A krókusz magassága mindössze 8-10 centiméter, így kompakt dísznövényként a zsebkendőnyi előkertben, a kerítés vagy a kerti út mentén is remekül mutat, de nagyobb telepben is ültethető a központi virágágyásba, vagy éppen kombinálható más tavaszi virágokkal.

krókusz virághagyma a Megyeri kertészetből

Kertészetemben szinte a teljes krókusz palettát megtalálja, rendelhető többek közt krémfehér, pasztellkék, lila-fehér vagy sárga-bordó kettős színárnyalatú változat is, a tömeges ültetéshez pedig a kedvező árú 50 darabos vagy 100 darabos kiszerelést ajánlom! Az őszi telepítéssel Ön biztosíthatja, hogy tavasszal bámulatos virágözön kényeztesse családtagjait és betérő vendégeit, így ne habozzon az ültetéssel!

Tipp: a krókusz a napos területet és a jó vízgazdálkodású, homokos talajokat kedveli. Gondozása egyszerű, nevelése balkonládában, kültéri cserépben is problémamentes!