Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Homoktövis-félék

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 70 másodperc

Homoktövis fajták széles választékát találja kertészetemben! A megrendelt cserjéket országosan kiszállítom az Ön otthonába!

A szúrós sövények egyik örök slágere a homoktövis, mely feltűnő megjelenésével hódítja meg a kertbarátok szívét. A homoktövis fürtökben lógó sárgás-narancsos bogyótermése egyedi hangulatot kölcsönöz a kertnek, ráadásul ez a cserje egyéb jótéteményekkel is szolgál! A homoktövis híresen ellenálló cserjeféle, a talajra egyáltalán nem kényes, tulajdonképpen bárhol megél, emellett jól tolerálja a szeles területeket is, vagyis szinte bármilyen körülmények között hatékony és díszes sövény válik belőle!

homotövis cserje vásárlás a Megyeri kertészetben

A homoktövis sűrű, tövises ágai miatt kiváló védelmi vonalat alkot, átmenni, átmászni lehetetlen rajta, így még egy szögesdrót kerítéssel is felveszi a harcot védelem tekintetében!

A homoktövis bogyói ehetőek, ráadásul gyógyhatásúak is, és ha mindez még nem lenne elég, jó hír a madárbarátok számára, hogy a homoktövis a madarak egyik kedvence, ahová ilyen cserjét telepítenek, ott mindenképp várható a szárnyasok megjelenése. Ha Ön is egy jó értelemben véve igénytelen, magas funkcionalitású, mégis dekoratív sövény növényt keres, a homoktövis képében már meg is találta!

Tipp: lejjebb görgetve a homoktövis több, izgalmas változatát is megtalálja, bármelyiket megrendelheti akár azonnal!

Rendezés: